królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
A moj pies jak wieszam tak jak ty, robi to, co Twoj kot i mam potem taką kupkę, wbitą na pałąk![]()
Ja tak. Jak mąż zakłada rolkę rozwinięciem w przeciwną stronę to i tak zawsze zmieniam.![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A moj pies jak wieszam tak jak ty, robi to, co Twoj kot i mam potem taką kupkę, wbitą na pałąk![]()
Ja tak. Jak mąż zakłada rolkę rozwinięciem w przeciwną stronę to i tak zawsze zmieniam.![]()
To już mamy dwie dramy- nutella i papier toaletowy!Dobra. Miało nie być dram, ale trudno. Pokusa jest zbyt silna.
Jak wieszacie papier toaletowy?
Gdzieś w domu? Mąż schował przed Tobą?Ja niestety nutelle uwielbiam, zjem z każdym połączeniem. Najbardziej na chamskiej białej kajzerce z masłem albo z naleśnikami z bananem i macarpone. Mam gdzieś w domu polowe otwartego słoika, ale siedzi schowany żebym przypadkiem nie pożarła w chwilach słabości pms.
Nie wierze ze to mówię, ale sama mu kazałamGdzieś w domu? Mąż schował przed Tobą?![]()
Mój raz tylko rozwinął, a tak to przeważnie obgryza całą rolkę.A moj pies jak wieszam tak jak ty, robi to, co Twoj kot i mam potem taką kupkę, wbitą na pałąk![]()
Nie wierze ze to mówię, ale sama mu kazałambo jakbym sama schowała to bym wiedziała gdzie jest…. A od tygodnia jem catering dietetyczny wiec trochę słabo kasę tracić jakbym miała nutella dojadac. Ale pochwale się! 2,5 kg mniej
![]()
Co następne, pytanie o płatki i mleko?To już mamy dwie dramy- nutella i papier toaletowy!
Mam 3 psy, ale tylko 1 suczka robi takie numery.Mój raz tylko rozwinął, a tak to przeważnie obgryza całą rolkę.![]()
byle nie o pomidorową z ryżem, bo znów stracę do części z Was szacunek... Raz popelnilam ten błąd i zapytałam o to i do tej pory żałuję.Co następne, pytanie o płatki i mleko?![]()
Przez miesiąc próbuje kilka różnych firm z dieta niska IG albo z wyborem menu, każda po 5 dni, żeby sprawdzić który mi podpasuje i potem planuje na dwa miesiące wykupić już z tej co wygra konkursAle super! Tzn. nie że nie masz dostępu do butelki, tylko catering. Z jakiej masz firmy? Jesteś zadowolona?