Justpositivevibe
Fanka BB :)
Czasem czekanie się opłacaUmacniasz mnie w przekonaniu ze już chyba lepiej wytrwać jak najdłużej ze zrobieniem testu i nie mieć wątpliwości co do wyniku. Będę brać z Ciebie przykład, a przynajmniej spróbujegratulacje
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Czasem czekanie się opłacaUmacniasz mnie w przekonaniu ze już chyba lepiej wytrwać jak najdłużej ze zrobieniem testu i nie mieć wątpliwości co do wyniku. Będę brać z Ciebie przykład, a przynajmniej spróbujegratulacje
![]()
Oj, nie chce być inaczejNo więc aktualizacja. Robiłam drugi, ten o czułości 25, a rano czułość 10. Zdj z terazno więc to chyba jednak prawda
Dziękuję ślicznieOj, nie chce być inaczejzdrowiutkiej ciąży
![]()
no, ja w tym miesiącu też czekam, ale i tak wysikam to co zawsze xDCzasem czekanie się opłacapowodzenia i samych pozytywów
![]()
A masz plamienia?no, ja w tym miesiącu też czekam, ale i tak wysikam to co zawsze xD
miałam jakąś jedna mikronitkę 2 dni temu, a tak to czysto. Napewno wielka różnica pomiędzy tym, co było przez ostatnie mieisace.A masz plamienia?
Też tak myślałam więc...no, ja w tym miesiącu też czekam, ale i tak wysikam to co zawsze xD
no ale wiesz, za mną 3 lata bieli z jednym ochlapłym biochemem, wiec jednak trochę inaczejTeż tak myślałam więc...![]()