Kejcik
Fanka BB :)
u mnie tak było, że bramy robili znajomi pary młodej, którzy nie mieli zaproszenia na imprezęJaką bramę??Mój brat bierze ślub w przyszły piątek, więc się zastanawiam czy też coś takiego powinniśmy zrobić;D
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
u mnie tak było, że bramy robili znajomi pary młodej, którzy nie mieli zaproszenia na imprezęJaką bramę??Mój brat bierze ślub w przyszły piątek, więc się zastanawiam czy też coś takiego powinniśmy zrobić;D
Wszystkiego najlepszego@Justyna1996 Gratuluje, czekam na betę i wskakuj na marcówki
Dziewczyny, kończąc ten miesiąc urodzinowo chciałam Wam podziękować za ogrom wsparcia i wiedzy wyniesiony dzięki Wam. Wszystkim życzę zdrowych ciąż w najbliższych miesiącach!
Sto lat@Justyna1996 Gratuluje, czekam na betę i wskakuj na marcówki
Dziewczyny, kończąc ten miesiąc urodzinowo chciałam Wam podziękować za ogrom wsparcia i wiedzy wyniesiony dzięki Wam. Wszystkim życzę zdrowych ciąż w najbliższych miesiącach!
Wow jakie wybarwienieNo więc aktualizacja. Robiłam drugi, ten o czułości 25, a rano czułość 10. Zdj z terazno więc to chyba jednak prawda
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin@Justyna1996 Gratuluje, czekam na betę i wskakuj na marcówki
Umacniasz mnie w przekonaniu ze już chyba lepiej wytrwać jak najdłużej ze zrobieniem testu i nie mieć wątpliwości co do wyniku. Będę brać z Ciebie przykład, a przynajmniej spróbujeNo więc aktualizacja. Robiłam drugi, ten o czułości 25, a rano czułość 10. Zdj z terazno więc to chyba jednak prawda
U mnie tak samou mnie tak było, że bramy robili znajomi pary młodej, którzy nie mieli zaproszenia na imprezęto był taki miły gest ze strony właśnie np sąsiadów, którzy w podzięce dostawiali flaszkę/cukierki
![]()
Fajny ten zestawKupilyśmy taki zestaw do zrobienia bramy, kupilyśmy upominek, prosecco na toast na bramie z życzeniami. I idziemy tylko do kościoła, bo to kameralny rodzinny ślub.