Serio
Fanka BB :)
Polecam. Moje odkrycie roku, jak mi żadne witaminy nie pomagały na spore pęknięcie ust a to cudo pomogło z miejscaCo skutecznego na zajady?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Polecam. Moje odkrycie roku, jak mi żadne witaminy nie pomagały na spore pęknięcie ust a to cudo pomogło z miejscaCo skutecznego na zajady?
Jesteśmy idealnie zsynchronizowane. U mnie tez 10 dc i tez fajnie sex naturalnie sobie wpada, choć wiem, że od 22.05 do 25.05 będzie taka mała presja, by nie pominąć tych dniMy dziś mieliśmy świętować urodziny teściowej, ale jakaś drama wyszła, wiec Mężu cały dzień ogarnia rodzinkowe sprawki, a ja bylam na treningu i rowerku.
A ze jestem 10dc, czyli w najlepszych 2 tyg w cyklu, to mam dużo energii do działania, na treningu dużo siły i chęci.
A jutro idę pierwszy raz na hennę brwi i rzęs i się stresujea w piątek fryzjer mi lekko schrzanił farbę; bo źle ja dobrał do odrostów.
I mam ochotę wykorzystać podejrzenie infekcji, by podejrzeć jajnikiale w sumie lepiej mi bez tej obsesji „jest owu, musi być seks”, a seks w miarę regularnie wychodzi bez obsesji… wiec może nie będę tego psuć
![]()
Ja już zaczęłam hahahaha. Ale na razie ciąża tylko z ovitrelleKiedy zaczynaja testować przyszłe marcowe mamusie? Może w marcu za rok będzie wysyp bobasów, bo luty to póki co ubogo![]()
Mi wychodzi na samym początku marca (3-4.03). Ale ja tam patrzę na to z uśmiechem, z 2 sexów w cyklu to mogę pomarzyć o sukcesie.... smutne ale prawdziwe.Aż z ciekawości sprawdziłam sobie, kiedy moja fasola się urodzi i wychodzi mi 14 marca... u nas w rodzinie jest wysyp baranów, więc bardzo możliwe! Tata urodził się 23 marca, brat 24.03 i drugi brat 27.03. Marzec jest mój![]()
Oj tam, pamiętaj ze wystarczy tylko jeden super plemnior do szczęściaMi wychodzi na samym początku marca (3-4.03). Ale ja tam patrzę na to z uśmiechem, z 2 sexów w cyklu to mogę pomarzyć o sukcesie.... smutne ale prawdziwe.
U mnie mąż 25.03, brat 28.03 i tata 09.04, więc baranów w rodzinie u nas pod dostatkiemAż z ciekawości sprawdziłam sobie, kiedy moja fasola się urodzi i wychodzi mi 14 marca... u nas w rodzinie jest wysyp baranów, więc bardzo możliwe! Tata urodził się 23 marca, brat 24.03 i drugi brat 27.03. Marzec jest mój![]()