reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
No ja raczej jestem zdecydowana na to imię Eliana . mąż kręci nosem ale nie dlatego,że mu się nie podoba ale dlatego ,że część osób pierwszy raz słyszy to imię i tak jest egzotyczne . Nikt nie mówi , nie podoba mi się tylko komentuje ,że niespotykane .próbuję dlatego rozeznać się jak ludzie będą reagowali na takie imię. Mam termin na czerwiec ,więc trochę czasu zostało jeszcze , by się rozeznać.

Hej Malwa:) juz wole chyba niestrawnosc niz moje zimno .. Mi takie Wielkie pod nosem wyskoczyło ze każdy pyta co mi jest . Poprostu brak słów ... Wygląda jak 3 zimna w 1 . Najgorsze ze zawsze brałam Heviran a teraz nie mogę :/ uroki ciąży... Jak jutro 3 dzień w pracy ktos mnie zapyta co mi jest i czy ktos mnie uderzył to sie chyba wkurzę :)

mój gin mnie straszył opryszczką. Powiedział ,że jest bardzo niebezpieczna dla dziecka i wręcz kazał brać heviran . niby teraz po 34 tyg do końca ciąży bierze się profilaktycznie heviran, bo może nawet powodować zgon dziecka . Tak mi powiedział .

El-enka moja droga. Eliana to najpiękniejsze imię na świecie :p od lat mi się bardzo podoba - stąd mój nick. Musiałam wstawić dodatkowe n, bo ktoś mnie już ubiegł.
BTW. Witaj ma forum ;)

A tak z innej beczki :) jakiej firmy polecacie fotelik samochodowy dla noworodków? Tyle tego jest na rynku, nie wiem na co powinnam zwrócić uwagę..

Madzia_lenka najlepiej idź do sklepu i pooglądaj różnych firm. Ja mam Maxi-Cosi Cabrio Fix i jestem zadowolona. Materiał obiciowy też fajny, miły w dotyku i nie taki sztuczny jak niektóre, a mimo to synek i tak sie w nim pocił. Ale najwazniejsze jest bezpieczeństwo. Pasy się dobrze zapinają, trzymają naciągnięcie i nie skręcają się, można zmieniac ich wysokość (ale to akurat we wszystkich fotelikach) i jest wkładka dla noworodka dzięki czemu maluszek tak się nie zapada.

Też mam maxi cosi cabrio fix akurat dobre opinie, testy i to że pasuje do wielu wózków mnie przekonało.

reklama
Do góry