Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
okna przecieram od środka tylko ,bo jak wiadomo okna w Irlandii otwierają się na zewnątrz ,a ja mieszkam na 2 pietrze i ryzykować nie mam zamiaru .Irlandzki plus zero firanek i zasłon roletę można szmatką przetrzeć i posprzątane![]()

Nooo [emoji16] raz mniej raz bardziej ale jest [emoji21]Ja też mam cięty jezyk ale kalafior w głowie i niestety cięte riposty przychodzą mi do głowy po czasie [emoji3]
Czy Wy tez macie taka ochote na niezdrowe żarcie? ??
![]()
![]()
A za mną chodziły hamburgery to sobie zrobiłam [emoji4] na 100% mięsku wołowym mniam [emoji39]Ja mam ostatnio ciągle ochotę na chipsy tortilla chilli z biedronki raz w tygodniu muszę je zjeść[emoji39] a dziś od rana chodzi za mną pizza margarita [emoji39][emoji4]
![]()
Hi hi dobre [emoji1] Ale mnie zatkało i nic nie powiedziałam a powinnam szybko forum odpalić [emoji28][emoji28][emoji28]Trzeba było powiedzieć, ze jak ludzie gadają głupoty to bardzo często nagle na zawał umierają. A wiadomo jak ciężarna klątwę rzuci [emoji23]
Poza tym ja bym walnęła wprost " Czy to znaczy , że życzy Pani śmierci mojego dziecka ?"
Następnym razem się zastanowi jak cos powie.
![]()
Oczywiście trzymam [emoji109][emoji109][emoji109]
Ale fajnie ![emoji7]Poczułam przed chwilą dzidziusia, ale tak mocno! Aż krzyknęłam ze zdziwienianie wiedziałam, że maluch już tak mocno potrafi [emoji173]️
![]()