reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ja tak miałam, schudłam najpierw 4kg a potem przytyłam 21 z czego 11 w ostatnim miesiącu - u mnie głownie to była woda, byłam tak spuchnięta, że ledwo chodziłam - pamiętam jak po cc worek od cewnika mi wymieniali co chwile tak schodziła ze mnie woda. W domu miałam już -9kg

7u223e3kwboc3bjp.png
Dokładnie ja też obeszłam wodą, ale to nic strasznego. Po porodzie szybko ta woda ucieka. Ja po samym porodzie miałam -10 kg, a potem jeszcze woda zleciała i macica się obkurczyła.

Mi cera też się poprawiła i wszyscy mówią , że będzie chłopak[emoji4] wróżbici [emoji23] To jest nie samowite ile jest przesądów dotyczących płci.

f2w3skjoapwrgv7j.png

"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Czy ktos sie pod tym podpisuje?
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?

"Zgodnie z tym, co opowiadają kobiety, które przeszły już niejedną ciążę, gdy tętno płodu przekracza 140 uderzeń na minutę, najprawdopodobniej za kilka miesięcy przywitamy na świecie córeczkę. Gdy zaś jest niższe – wszystko wskazuje na to, że powinnyśmy przygotować się na synka."
Na ostatnim usg tetno mojego bobasa wynosilo 160 uderzen na minute i wg poloznej jest dziewczynka,ale jeszcze nie na 100 %
A jak u was?
Następny. Amelia miała ok 160 teraz też tętno dziecka ma ok 160

f2w3skjoapwrgv7j.png

A jak u was?
U mnie ostatnio tętno wynosiło 169 :) z kalendarza chińskiego wynika, ze bedzie dziewczynka. Przyrost hcg miałam stosunkowo wysoki, a cera mi się znacznie pogorszyła :D zobaczymy czy się sprawdzi :D

A jak u was?

Mój maluszek ma teraz tętno 169, synek nigdy nie miał tak wysoko :) ale np. koleżance z tym tętnem się nie sprawdziło w ogóle ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Ja od początku ciąży przytyłam jakieś 1,5-2kg nie wiem dokładnie bo sie nie ważyłam przed.
Teraz waga stoi w miejscu i lekarz mówi że wszystko ok.
Ale po swietach moze drastycznie wzrosnąć:)
Co do cery to u mnie nic się nie zmieniło cera taka sama włosy jak wypadały tak wypadają tylko paznokcie trochę lepsze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry