• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej, nawet nie mam siły Was nadrabiać... ciśnienie nadal swiruje ale co by było mało to tamtararam! mam grzybice iiii holestaze! w tak wczesnej ciąży zdarza się niezwykle rzadko i oczywiście musiała przytrafić się mi.
Oj odechciewa mi się na maksa
Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam czasu się wkręcić w dyskusję.
Buziaki! postaram się więcej odzywać

Cały czas o Was pamiętam! :*

reklama
Zatrzasne tego mojego chłopa. Chcę jechać po małą do przedszkola. Szukam wszędzie kluczyków i dokumentów a on chyba do pracy zabrał od samochodu którym pojechał i od drugiego też.....i teraz fotelika nie mam, siostrę muszę prosić....do sklepu miałam jechać zakupy zrobić na weekend [emoji35] wściekła jestem

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Spokojnie. Wdech i wydech wdech i wydech[emoji8]

Zatrzasne tego mojego chłopa. Chcę jechać po małą do przedszkola. Szukam wszędzie kluczyków i dokumentów a on chyba do pracy zabrał od samochodu którym pojechał i od drugiego też.....i teraz fotelika nie mam, siostrę muszę prosić....do sklepu miałam jechać zakupy zrobić na weekend [emoji35] wściekła jestem

7v8rikgn6c3m2w2o.png
A to niby my jesteśmy roztrzepane... ;-)
Ładnie Cie urządził :-/
Hej, nawet nie mam siły Was nadrabiać... ciśnienie nadal swiruje ale co by było mało to tamtararam! mam grzybice iiii holestaze! w tak wczesnej ciąży zdarza się niezwykle rzadko i oczywiście musiała przytrafić się mi.
Oj odechciewa mi się na maksa
Czytam Was na bieżąco ale jakoś nie mam czasu się wkręcić w dyskusję.
Buziaki! postaram się więcej odzywać

Cały czas o Was pamiętam! :*
Hejka! Oj nie wesoło szybkiego powrotu do zdrowie życzę!

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Tynka,daj znac czy juz przestalo ja tez tak raz mialam i zeby sie uspokoic poszlam na usg no i wszystko bylo ok ,odpowiedzi raczej konkretnej nie dostalam czemu tak sie stalo ,ale to trwalo jeden dzien tylko.Ja bym dla pewnosci i spokoju pojechala sie zbadac,tak tylko zeby sie nie denerwowac.Pewnie wszystko jest ok.:yes:

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Oj mój też ma ostatnio szmaciany łeb... dzwoni, że klucze zgubił. Szukaj w domu. Szukam. Ba nie ma. Idzie do mojego samochodu no nie ma. Swój po raz drugi sprawdza nie ma. W kurtkach nie ma. I położył na stole swoją saszetke. Mówię sprawdź. Patrzy- są...
A pytanie ,, gdzie są moje...?" Odpowiada ,,nie ma" podchodzę i są ...uwielbiam.

p19u9jcg81ehxczt.png

Oj mój też ma ostatnio szmaciany łeb... dzwoni, że klucze zgubił. Szukaj w domu. Szukam. Ba nie ma. Idzie do mojego samochodu no nie ma. Swój po raz drugi sprawdza nie ma. W kurtkach nie ma. I położył na stole swoją saszetke. Mówię sprawdź. Patrzy- są...
A pytanie ,, gdzie są moje...?" Odpowiada ,,nie ma" podchodzę i są ...uwielbiam.

p19u9jcg81ehxczt.png
Szmaciany łeb :D Hahahahahaah

reklama
Dziewczyny a czy odczuwacie takie jakby hmm klucie ciągnięcia w pochwie nie są one cały czas raczej sporadycznie ale sa? Czuję ciągnięcia w pachwinach więc myślę że to może przez rozciąganie się macicy ale pewności nie mam?

w4sqskjodfythnd7.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry