Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Biedronka, Anusiek właśnie leżę na mojej podusi C [emoji16] dzisiaj przyszła. Cudnie się leży póki co
![]()
A z jakiej firmy masz ?
Jutro robię na obiadA ja zaszalałam i kupiłam dwustronną poduszkę w kształcie U. Bardzo się kręcę w nocy i to było najlepsze rozwiązanie bo zmieniam strony kilka razy w nocy.
![]()
Anusiek wstawialam wczoraj na wątek zakupowy [emoji16]
![]()
Trochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.A ja stwierdziłam że odcięła by mnie od męża i by se wymyślił że nie może mnie drapkać, co za pech [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
My mamy tak samo - dwie kołdryTrochę się tak czuję odcięta ale my i tak śpimy niby razem a mamy oddzielne kołdry bo zabieram muszę być dokładnie owinięta. I nie lubimy spać przytuleni. Chciałabym jak w filmach romantycznie spać wtulona w męża ale nie mogę zasnąć. Jak chcemy się poprzytulac to przesówam poduche na bok. Mamy gigantyczne łóżko wiec ta poduszka jest idealna. Właściwie jest super bo ogranicza moje ruchy i mąż nie budzi się z moimi nogami na swoich nerkach.
![]()
Ja też studiowałam, super wspominam ten czas [emoji4] wszyscy mi pomagali fajna grupa tylko że ja zawsze wszystkiego się uczyłam na pamięćDasz radę - ja też studiowała podczas ciąży i skonczyłam szkołę na samych 5. Ja myślę, że my kobiety im więcej mamy obowiązków tym lepiej sobie z wszystkim radzimy .
![]()
Jak ja żałuję że nie umiałam ściągać jak to by mi życie ułatwiłoZ reszta mogę dać Ci taki patent na ściąganie , że masakra [emoji23][emoji23]
Nie ma się czym chwalić ale w tym to byłam mistrzem [emoji23][emoji23][emoji23]
Nie miałam czasem sił a w ciąży trzeba było sobie jakoś radzić.