Mi brzuch zaczął rosnąć, a ręce, nogi i tyłek schudłyA właśnie propo rośniecia. Kupujecie już większe rozmiary ? Ja na razie z większych to tylko stanik. No i niektóre koszule muszę m. A tylek i uda dalej wchodzą w 36.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi brzuch zaczął rosnąć, a ręce, nogi i tyłek schudłyA właśnie propo rośniecia. Kupujecie już większe rozmiary ? Ja na razie z większych to tylko stanik. No i niektóre koszule muszę m. A tylek i uda dalej wchodzą w 36.
![]()
Też mam ten planJa zamierzam się mieścić w swój rozmiar na dupie do końca ciazy![]()
Super [emoji5] Żywiołowe to Twoje dzieciątko.Co za lekarz haha masakra .
Nie trzeba się przejmować. Olać go . [emoji4][emoji4][emoji4]
Nie wiem czy wy też tak macie ale ja od jakiegoś czasu czuje ruchy . Dziś jest jest 17 tydz i 1 dzień. I powiem wam , że to co synek tam wyprawia od wczoraj to nie prawdopodobne .W pierwszej ciąży to ja doświadczyłam takich mocnych ruchów dużo później . Cieszę się , że jest aktywny ale jestem przerazona co mnie czeka potem . [emoji23][emoji23][emoji23]

Na pewno wszystko w porzatku. [emoji4] moje znajome niektóre ruchy czuły po 22 tyg. [emoji4]
Co za lekarz haha masakra .
Nie trzeba się przejmować. Olać go . [emoji4][emoji4][emoji4]
Nie wiem czy wy też tak macie ale ja od jakiegoś czasu czuje ruchy . Dziś jest jest 17 tydz i 1 dzień. I powiem wam , że to co synek tam wyprawia od wczoraj to nie prawdopodobne .W pierwszej ciąży to ja doświadczyłam takich mocnych ruchów dużo później . Cieszę się , że jest aktywny ale jestem przerazona co mnie czeka potem . [emoji23][emoji23][emoji23]