Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mi sie wydaje , że na kaszel najlepsze inhalacje. Szczególnie w ciąży. Mi pomogły na zapalenie krtani, a byłam pewna , że skończy się antybiotykiem.Dziewczyny nie wiem co robić jestem załamana.. Poszałam do lekarza bo te pieprzone specyfiki już mi nie pomagają tylko się pogarsza ciągle. Kaszel mam taki streszny że nocami spać nie mogę. Na płucach nic nie mam i mam zakaz stosowania jakichkolwiek leków już ze względu na małego i jest ryzyko że przez tyle utrzymujący się kaszel skrócila mi sie szyjka macicy. Ale zamiast dać mi jakieś skierowania na badania to kazał mi czekać do poniedziałku. Skąd mam wiedzieć co się stanie do poniedziałku i jak jest teraz skoro ostatnio też odmówili mi zbadania. Boję się nie wiem co mam robić myślec.
Przede wszystkim się nie denerwuj. Kaszel mnie męczył przez 1.5 tyg - ale to taki że chodziłam jak zoombie i płuca sobie wypluwałam. Nie denerwuj się i poczekaj. Szyjka może się skrócić zawsze i to tak że byś nawet nie wiedziała. A tak pójdziesz sprawdzisz i będziesz spokojniejsza. Już byłam 2 razy chora w ciąży, tym razem wzięłam sporo leków z antybiotykiem włącznie, ale nie myślę o tym. Lekarze wiedzą co robią. Czekaj spokojnie to tylko 1 dzieńDziewczyny nie wiem co robić jestem załamana.. Poszałam do lekarza bo te pieprzone specyfiki już mi nie pomagają tylko się pogarsza ciągle. Kaszel mam taki streszny że nocami spać nie mogę. Na płucach nic nie mam i mam zakaz stosowania jakichkolwiek leków już ze względu na małego i jest ryzyko że przez tyle utrzymujący się kaszel skrócila mi sie szyjka macicy. Ale zamiast dać mi jakieś skierowania na badania to kazał mi czekać do poniedziałku. Skąd mam wiedzieć co się stanie do poniedziałku i jak jest teraz skoro ostatnio też odmówili mi zbadania. Boję się nie wiem co mam robić myślec.
Mi sie wydaje , że na kaszel najlepsze inhalacje. Szczególnie w ciąży. Mi pomogły na zapalenie krtani, a byłam pewna , że skończy się antybiotykiem.
![]()