Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Siedzi mi dziś maluch na pecherzu chyba bo co godzinkę do kibelka niestety.
Oj wspolczuje. Ciekawe jak ja zareaguje na glukozęNie dałam rady glukozy [emoji26][emoji26][emoji26] pierwszy raz na lajcie poszłam bo u synów to ok raz dwa i po sprawie a tutaj rzygalam żółcią aż się posiusiałam [emoji26][emoji26][emoji26] boli mnie głowa, plecy czuję się jakby czołg mnie przejechał
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej Witam! Wizytuję dziśCześć kobity.
Kto dziś wizytuje?
![]()
Rybcia znam ten ból [emoji45] u mnie tak samo- przy poprzednich ciazach luzik a teraz drgawki i chlusty [emoji21] modlę się żeby lekarz nie kazał mi tego powtarzaćNie dałam rady glukozy [emoji26][emoji26][emoji26] pierwszy raz na lajcie poszłam bo u synów to ok raz dwa i po sprawie a tutaj rzygalam żółcią aż się posiusiałam [emoji26][emoji26][emoji26] boli mnie głowa, plecy czuję się jakby czołg mnie przejechał
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
To może byc, ale nie koniecznie u Ciebie pewnie będzie ok u mnie dopiero przy trzeciej tragediaQrcze ja już się boję tej glukozy. To musi być wstrętne!![]()
Ja zrobię podejście za tydzień jak się nie da to już sama nie wiem [emoji58]Rybcia znam ten ból [emoji45] u mnie tak samo- przy poprzednich ciazach luzik a teraz drgawki i chlusty [emoji21] modlę się żeby lekarz nie kazał mi tego powtarzać
![]()