Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mam tak samo rano wszystko jest ok ale po południu jak już trochę pochodzę to nie dość że brzuch jak balon to jeszcze wszystko mnie ciągnie w pachwinach i te plecy bolą tak że tylko leżeć a i to tylko w określonej pozycji. Ale damy radę [emoji3] do czerwca już coraz bliżej. Za oknem u mnie rano ptaki tak cwierkaja że już czuć wiosnę w pobliżu [emoji4]U mnie tez badania b.dobre wiec na nastepna wizyte tylko mocz.Ale powiem wam ze wieczorami czuje sie fatalnie.Boli mnie podbrzusze i dolny odcinek kregoslupa.Gin mowi ze to normalne takze nie pozostaje nic tylko wytrzymac do porodu.
Ja uzywamJa też myślałam o kapsułkach tego Surfu bo tak ładnie się reklamowali ale weszłam przed zakupem na opinie i każdy pisał że tak naprawdę to bzdury w tej reklamie mówią i zrezygnowałam i nie zamierzam już eksperymentować bo Ariel spełnia moje wymagania![]()
U nas w domu jest ciekawie- oboje jesteśmy chrześcijanami - ja jestem ( jak to mój mąż ujmuje ) Katolką [emoji38] mój mąż protestantem więc on sceptycznie do tematu chrztu podchodzi. Natomiast ja nie wyobrażam sobie innej opcji i nawet sama go ochrzczę.
![]()