Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Oby mój się nie pomylił bo jakoś zbytnio przyzwycziłam sie do tego że będzie dziewczynkaMi na połówkowym Pani ginekolog powiedziała że dzieciom na tym etapie już raczej nic nie odpada i już w połowie wątpliwe że dochodzi do pomyłki![]()
Zobacz załącznik 794701 jakie slodkie[emoji173]
Dobry wieczór ! Kochane co myślicie o pomylkach płci ? Koleżanki z innego forum trochę zbily mnie z tropu. Na usg polowkowym dowiedziałam się że będę miała córeczkę . Ginekolog pokazał mi wargi sromowe i powiedział że od pępka w dół czysto. Teraz już nie wiem co myśleć
nawet o tym nie mysleDobry wieczór ! Kochane co myślicie o pomylkach płci ? Koleżanki z innego forum trochę zbily mnie z tropu. Na usg polowkowym dowiedziałam się że będę miała córeczkę . Ginekolog pokazał mi wargi sromowe i powiedział że od pępka w dół czysto. Teraz już nie wiem co myśleć
Gemmina jeśli jesteś na L4 dłużej niż 30 dni to bez badań kontrolnych nie możesz wypisać urlopu bo nie masz zdolności do pracyDzięki Vanilia!
No zobaczymy co będzie. Mam L4 od rodzinnego, szefowa powiedziała że mam wypełnić wniosek o urlop i będzie dobrze. Może nie będą robić wielkich problemów... oby [emoji4]
![]()
Ja biorę 3 x 2 magne b6Ja to nawet mam brać 2x2 tabletki. Właśnie magne b6. :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom