I ja wysłałam priv [emoji3]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I ja wysłałam priv [emoji3]
żeby dostać coś z sociala trzeba mieć uzbierane składki PRSI , ja mam działalność ponad rok dopiero i własnie się rozliczylam za 2016 , teraz pozostaje mi złożyć papiery i modlić się żeby mi to uznali .A social nie płaci na własnej działalności na zwolnieniu
Z tego co mi mówiła babka to można ale szklanke max by nie rozrzedzać krwiDziewczyny czy przed badaniem glukozy można pić wodę czy też nie??
ja piłam ale tak tylko parę łyków. Musiałam bo inaczej krew mi nie leci xd a teraz było ładnie pierwsze 3 probówkiDziewczyny czy przed badaniem glukozy można pić wodę czy też nie??
Dziewczyny czy przed badaniem glukozy można pić wodę czy też nie??
Ja tez morfologie w morfologii duzo nie mialam w normie i wyszło że anemia. Mam narazie dieta poprawic morfologie.ja piłam ale tak tylko parę łyków. Musiałam bo inaczej krew mi nie leci xd a teraz było ładnie pierwsze 3 probówki![]()
Wgl odebrałam wyniki morfologii i jest do dupy... tylko jeden wynik w normie;/ A tak to część ponad część poniżej normy ;( 1 marca wizyta to mi powie o co chodzi
![]()
anemie to miałam już wcześniej;(Ja tez morfologie w morfologii duzo nie mialam w normie i wyszło że anemia. Mam narazie dieta poprawic morfologie.
![]()
Ja witaminy tez biore od początku ciąży. Miesiac wczesniej mialam idealna morfologie a ostatnio anemia mi wyszlaWysysają z Was te maluszkija biore witaminy, zobaczymy 1 marca na wizycie jak morfo bedzie wyglądać.