Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
To super ze wszystko dobrze i jednak dziewczynkaJuz ponie robilysmy typowego 3d bo za wczesnie ale zbadala mnie polowkowo. To co mialam w enel med nie umywa sie do tego. Posprawdzane wszystko. Pani doktor celowala przez pochwowo tak ze mloda pokazala cipke
Rozala potwierdzona w 100%
poza tym nereczki, kanaliki, serducho, wszystko w normach
buzia , nosek , oczka
mloda ulozona glowkowo, lozysko przednia scisna wysoko. Tego po poprzednim nie wiedzialam
a i wazy 530 g
tu ciotkom przybija 5![]()
raczki i nozki w gorze![]()
![]()
Cipka
![]()
Hej to tak jak jaDziewczyny gratuluję Wszystkim dziś wizytujacym
Ja jutro mam usg i juz sie stresuje
![]()
I odetchnelam. Czuje sie taka uspokojonaTo super ze wszystko dobrze i jednak dziewczynkaTeraz mozesz juz kupować bez cienia wątpliwości
![]()

Mocno przytulam i trzymam kciuki za każdy kolejny dzień, oby jak najdłużej w trzypaku.Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwiiszybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki
leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
![]()
O rany!!!![emoji20]Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwiiszybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki
leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
![]()
Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwiiszybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki
![]()