Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Suelen kochana wszystko bedzie dobrze! Jestes pod opieką lekarzy to musi być dobrze! Trzymam kciuki!Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwiiszybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki
leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
![]()
To nie ruszaj. Jesteśmy z tobą:* a raczej z waszą trójką. Nie denerwuj się bo nie pomagasz dziewczynkom ( wiem że łatwo się mówi) musi być dobrze i trzeba w to wierzyć. [emoji173]
Jezu malutkie trzymajcie sie ...nogi na wyciag dac i lezec ile tylko wytrzymacie..Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwiiszybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki
leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki
![]()