rudziutka38
Fanka BB :)
Cymera ja również nie wiem do końca na jednym powiedzieli że dziewczynka na drugim że chłopak 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja bym sobie chętnie zrobiła już niespodziankę , ale jest jakaś dziwna presja z tymi rzeczami dla niemowlaka . Wszystko to co ładne teraz i w super promocji jest albo typowo dla chłopczyka albo dla dziewczynki . Nie chodzi mi o same kolory ale o połączenie koloru plus jakiś motyw . Przykład smoczek dla dziecka , myślę sobie niech będzie zielony ale na nim np samochodzik , a drugi żółty z jakąś mini calineczką .Ostatnio widziałam ładny sweterek kolor neutralny szary już mam go w ręce , już się cieszę a z tyłu na plecach napis ( My Baby Boy )Cymera, to może zrób sobie niespodziankę i poczekaj do porodu![]()
uupsBylam u poloznej i oczywiscie mialam pecha ,bo spotkalam ta z ktorej zrezygnowalam .Skonczylo sie tylko na zmierzeniu mnie wzrokiem bazyliszka![]()

Ahh no tak jutro tlusty czwartek!
Arya zrób Mu expresowe pączusie z naszego wątku kulinarnego [emoji4]O ja, zapomniałam! Nie mam nic dla synka, a pewnie pączki będą? Dam mu beze najwyżej
![]()