Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja też zamówiłam a nie piekłam [emoji12] Osobiście mam zamiar zjeść 3 [emoji23] dwa ja i jeden synekJa zamówiłam 15 sztuk w piekarnii i juz nie mogę się doczekać , bo zamierzam jednego z adwokatem skubnąć[emoji7]
![]()
Nie no po równo musi być, daj 2 synkowi ,czyli 4 w sumieJa też zamówiłam a nie piekłam [emoji12] Osobiście mam zamiar zjeść 3 [emoji23] dwa ja i jeden synek
![]()
No to lezec marsz ! Paczki do lozka i relaks.. tak wgl te szyjki jakies upierdliwe sa dla nas [emoji53]Jestem po wizycie,
Synek w porządku 580g, wiercił się mocno.
Łożysko się podnosi, już jest 16mm od ujścia, więc mam się nim nie martwić.
Natomiast moja szyjka coś odwala, rozwiera się od wewnątrz i napełnia płynem. Dostałam luteine i mam dużo leżeć, nie sprzątać, dziecka nie dźwigać. Kolejna wizyta za 2tyg żeby ta szyjke zobaczyć.
![]()

Ja tak zamowilam na jutroNie no po równo musi być, daj 2 synkowi ,czyli 4 w sumie![]()
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Wiecie co sobie ubzdurałam ...
Lekarz po usg wpisal że ,,serce - do oceny ( zła wizualizacja) ,, caly czas o tym.mysle ze moze cos mu sie tam nie podobało i jeszcze raz chcial dokladnie zobaczyć ... zwariuje... niby przegladal, ale caly czas mówił ze dzidziol ułożony plecami i źle widać serce... że za dwa tygodnie moze bedzie obrucona przodem to bedzie można dokladnie.zbadac. a ja mysle że może cos mu sie nie podobało i coś jest nie tak skoro.wdzystko udało sie sprawdzic a serca nie. (Buzki nie dało sie obejrzec bo była odwrocowa )![]()
![]()