Aleksandrax
Fanka BB :)
Pierwszego synka karmilam na zmiane słoiczkami i wlasnymi papkami po 6m. Teraz bym chciała spróbować choć częściowo metody blw, zobaczymy jak to bedzie. Pewnie najgorzej z babcią która będzie lamentowac [emoji14]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Chyba żartujesz że Ci tak powiedziała ?! Wyrodna matka? To tylko frytki... Mogłaś jej powiedzieć że w domu jeszcze winkiem zapijeszOchhh ale się pozarłam z siostrą! No będzie mnie od wyrodnych matek wyzywać bo jak ja mogę jest frytki w ciąży a później będę opowiadać wszystkim jak to się nie poświęciłam w ciąży! Jak jej uświadomiłam że to moje dziecko i nie opycham się frytkami dzień w dzień tylko jak mam smaki to stwierdziła że jej zadaniem jest reagować aż z tego wszystkiego przytrzasnełam sobie palca w drzwiach i będzie po paznokciu! Aaaaa jak ja bym chciała już mieszkać w swoim domu a to jeszcze trochę potrwa. Sorry za smecenie ale no rzesz kurde musiałam się wyglądać bo aż mnie nosi.
Gratuluje udanych wizyt [emoji4]
Marciorek słodki Maluszek i pochwal się gotowym tortem z pieluch [emoji5]
![]()
Weź ją olej to się bardziej wkurzy niż ty.Ochhh ale się pozarłam z siostrą! No będzie mnie od wyrodnych matek wyzywać bo jak ja mogę jest frytki w ciąży a później będę opowiadać wszystkim jak to się nie poświęciłam w ciąży! Jak jej uświadomiłam że to moje dziecko i nie opycham się frytkami dzień w dzień tylko jak mam smaki to stwierdziła że jej zadaniem jest reagować aż z tego wszystkiego przytrzasnełam sobie palca w drzwiach i będzie po paznokciu! Aaaaa jak ja bym chciała już mieszkać w swoim domu a to jeszcze trochę potrwa. Sorry za smecenie ale no rzesz kurde musiałam się wyglądać bo aż mnie nosi.
Gratuluje udanych wizyt [emoji4]
Marciorek słodki Maluszek i pochwal się gotowym tortem z pieluch [emoji5]
![]()
Ciekawe czy jak ona będzie w ciąży to będzie taka poświęcona [emoji16]Tak jej właśnie zasugerowalam to powiedziała że nie jej tylko dziecku zrobię krzywdę, więc wyciągnęłam do tego pepsi i chipsy i zeszłam do siebie już bez komentarza, oczywiście już nic nie zjadłam z tego bo mnie gowniara całego apetytu pozbawila,mieszkamy razem jeszcze mamy oddzielne piętra ale kuchnie niestety wspólna.
![]()