Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jakbym słuchała takich historii to chyba bym była sama ta która wymusi cc. Boże kto jest taki okropny i Ci takie historie opowiada terazMoja kolezanka z pracy mowi ze robila sobie w glowie tskie stopklatki[emoji23] ze zapamietywala ten bol, porownujac go do czegos. Najbardziej przerazilo mnie porownanie do palnika gazowego przy... no wiecie
![]()
Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczneno szok..
Ja nie zapomnę jak złapałam się tam reką i poczulam włosy i to nie były mojeMoja kolezanka z pracy mowi ze robila sobie w glowie tskie stopklatki[emoji23] ze zapamietywala ten bol, porownujac go do czegos. Najbardziej przerazilo mnie porownanie do palnika gazowego przy... no wiecie
![]()
Skoro dla nich to obrzydzajace i drastyczne to dlaczego do my mamy to przeżywać. Jeszcze traumy dostaniemy potem...[emoji12]Wiecie,ale to przykre,że faceci to sobie przedstawiają w taki sposób...On nie usłyszał tego od jednego faceta,ale od kilku....m.in. że będzie miał obrzydzenie,albo że to jest drastyczneno szok..samo takie gadanie już źle nastawia..
Też tak uważam..Skoro dla nich to obrzydzajace i drastyczne to dlaczego do my mamy to przeżywać. Jeszcze realny dostaniemy potem...[emoji12]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Jakbym słuchała takich historii to chyba bym była sama ta która wymusi cc. Boże kto jest taki okropny i Ci takie historie opowiada teraz![]()