Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mnie boli spojenie. Najgorzej było w nocy , bo nie mogłam się przekrecić. Pomogło spanie na tej dużej poduszce. Więc się z nią przeprosiłam. Teraz już jest lepiej, ale jak pochodzę dużo w dzień to ból się nasila. Nie mogę wtedy nawet nogi podnieść do góry [emoji16]którą jeszcze boli spojenie łonowe ? mnie boli od paru dni .Wczoraj niosłam kubki do kuchni a że miałam ręce zajęte drzwi otwarłam nogą , tak je lekko kopnęłam i myślałam że padnę z bólu .![]()
Narazie brak, ale poprzednio popękałam na dwa tyg przed porodem, więc nie nastawiam się na to że uda się uniknąć całkowicie [emoji14]a jak tam u was z rozstępami ? ja przytyłam sporo 11 kg i narazie moja skóra dzielnie poddaje się rozciąganiu bez rozstępów, zobaczymy ile taki stan się utrzyma .
Ja mam we wtorek wizyte wiec zobaczymy czy kaze mi liczyc. Moj dzidziutek ma raz turno aktywne dni a po nich dzien leniucha... dzis sie niby wierci ale rzadko. W mamusie taki stroniacy od aktywnosciMnie boli spojenie. Najgorzej było w nocy , bo nie mogłam się przekrecić. Pomogło spanie na tej dużej poduszce. Więc się z nią przeprosiłam. Teraz już jest lepiej, ale jak pochodzę dużo w dzień to ból się nasila. Nie mogę wtedy nawet nogi podnieść do góry [emoji16]
Odnośnie ruchów to mi lekarz jeszcze nie zalecił, ale będę miała teraz 2 wizyty w tygodniu więc może coś wspomnieni. Tak czy siak mój maluszek tak się wierci, że nie będę musiała się z tym spinać![]()
![]()
Ja jeszcze nic tfuuuuuua jak tam u was z rozstępami ? ja przytyłam sporo 11 kg i narazie moja skóra dzielnie poddaje się rozciąganiu bez rozstępów, zobaczymy ile taki stan się utrzyma .