Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Daj znać jak po rannej wizycie i czy sie wyciszyly te skurcze.moja jest mobilna [emoji23] właśnie dostałam pierwszą dawkę sterydów na płucka małego
![]()
Nie ma ogranicznika. Bylam w szpitalu sama mam pessar . Dziewczyna zakladali nawet w 32 tyg ciazy . Zadko zakladaja po 32 tyg bo jak szyjki troche jest to zazwyczaj przy lezeniu da sie rade dotrwac .Jak mi zakładali pessara to mialam obustronne rozwarcie z jednej strony na opuszek z drugiej na 1,5 cm j byłam w 29 wiec nie wiedziałam że jakiś ogranicznik jest tygodniowy. A z tym rozwarcie to chyba jakby nie mogli to nie zakładali by mi..
Chyba chodziło o to że w większości przypadków żeby zrobiło się rozwarcie to całkowicie znika szyjkaJak mi zakładali pessara to mialam obustronne rozwarcie z jednej strony na opuszek z drugiej na 1,5 cm j byłam w 29 wiec nie wiedziałam że jakiś ogranicznik jest tygodniowy. A z tym rozwarcie to chyba jakby nie mogli to nie zakładali by mi..