Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja już mam kupione, zaczne od 36tygKtóra zamierza pić herbatkę z liści malin i od którego tygodnia?
Amolem natrzyj i wyjdz pooddychac powietrzem gleboko..u mnie pogoda taka sama i tez glowa boli i tak sie ratujeKurcze dziewczyny pomóżcie pogoda od wczoraj u nas masakra słońce ze śniegiem na zmianę a mnie głowa napieprza paracetamol nie pomaga albo tylko na chwilę, kawy nie mogę bo biorę tabletki od nadciśnienia

Ja już mam kupione, zaczne od 36tyg
Pewnie tak, ja swoją na Gemini kupiłam jak zamawiałam do wyprawkiTaka herbatka jest dostępna w zwykłym zielarskim?
U mnie odwrotnie..mama mówi ciąża to nie choroba tylko stan odmienny.Ona jak była w ciąży to pracowała cały czas budowała sie i gotowała dla robotników..Nic sie jej nie działo.Mąż tez twierdzi ze cc to "pestka" i szybko dojde do siebieJejku czy was też traktują jak ułomne? Mi teściowa i ciotka mojego męża ciągle marudzą że tego nie mogę, tamtego nie mogę, najlepiej jakbym tylko leżała i jadła, nawet usłyszałam od tej ciotki że nie mogę chodzić w spodniach (chodzę w ciążowych) bo udusze dziecko, pij dużo karotki to urodzisz bez problemu. Boże słychać ich nie mogę już. Ja już nie chce wiedzieć co będzie jak już dziecko będzie i te ich mądre rady
Rodzina mojego męża ciągle każe mi się kłaść i odpoczywać, broń Boże schylać się po coś co upadło [emoji38] Teściowa chciała mi przynosic poduszkę do siedzenia! Mąż im powtarza, że ciąża to nie choroba i że przecież świetnie się czuję i jak będę chciała to sobie odpocznę [emoji4] Mąż jest ustawiony przeze mnie [emoji6] A w mojej rodzinie w ogóle nie ma rad i komentarzy.Jejku czy was też traktują jak ułomne? Mi teściowa i ciotka mojego męża ciągle marudzą że tego nie mogę, tamtego nie mogę, najlepiej jakbym tylko leżała i jadła, nawet usłyszałam od tej ciotki że nie mogę chodzić w spodniach (chodzę w ciążowych) bo udusze dziecko, pij dużo karotki to urodzisz bez problemu. Boże słychać ich nie mogę już. Ja już nie chce wiedzieć co będzie jak już dziecko będzie i te ich mądre rady