cymera
Fanka BB :)
nie płacz , wszystko się wyjaśni i będzie dobrze , trzymam kciukiDam, jadę i ryczę
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
nie płacz , wszystko się wyjaśni i będzie dobrze , trzymam kciukiDam, jadę i ryczę
kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
Przybijam piatkekurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
problemy ciążowe jak nieporadność to ja mam , zakładanie skarpetek katorga , wstawanie i przekręcanie się na łóżku porażka przez ból spojenia łonowego , nogi mi puchną niemiłosiernie ale tak po za tym czuję się dość dobrze .Z lekami u mnie podobnie, nospe raz wzięłam , magnezu wcale.rozwarcia nie mam, szyjka ok, No niby oki, jestesmy normalne.Tyle,że ja się bardzo męczę ,sapię jak qń po oraniu![]()
kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?
Nie chcę wywoływać wilka z lasu ale ja póki co czuje się dość dobrze. Porodu nic na razie nie zapowiada...ale wiadomo matka natura wie swoje i może nas zaskoczyć.kurcze dziewczyny tak czytam o tych waszych problemach i zastanawiam się czy ja jestem jakaś nienormalna .Jak nie macie rozwarcia to skurcze a to łykacie nospe albo magnez tak wychodzi że to jest normalne , a ja przez całą ciąże raz wzięłam nospę .Jakieś tam skurcze raz może dwa razy dziennie mam ale przechodzą po kilku minutach .Czy któraś ma tak jak ja ? czy to ja jestem nienormalna ?