Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
U mnie tez 14 tcNo to ja Was zaskoczę. Siara leci mi od 14tc!codziennie. Jak tylko coś dotknie moich sutków to od razu jakaś kropla wyskakuje. A jak mąż piersi dotyka to od razu potop
oby wystarczyło dla bobasa
U mnie tez 14 tco na poczatku bylo duuuuzo pozniej malo a teraz znow duzo... wkladki chyba pojda w ruch
Wiem i rozumiem [emoji22] ja jutro ide na komunie do siotrzenca.Jestem załamana, za tydzień mam 18-stke w rodzinie w lokalu. W nic się nie mieszcze, w sukienkach wyglądam grubo a te sukienki dla ciężarnych to takie babcine, najchętniej to bym wcale nie szła. Jestem wściekła z tego powodu, bardzo się cieszę że będę miała dziecko ale nienawidzę tego całego okresu ciąży, wiecznie mam zaparcia, cycki mi opadły, chyba dopadły mnie humorki ciężarnej![]()

Ja się mojemu wygadałam że zauważyłam siare w piersiach..... No i niestety to ten sam typ [emoji23] patykiem cycuszków nie ruszyu mnie też susza i dobrze bo jeszcze mam czas ,a mój mąż to by mnie już nawet patykiem nie dotknął jak mi coś zaczęło lecieć![]()