Czytam was i ja panikuje
boje sie ze urodze a jednak chciałabym wytrzymać do 38tygodnia
najbardziej obawiam sie ze nie rozpoznam ze to już 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
mi zostala ostatnia suszarka do poprasowania i z ciuszkami koniec
Wlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...Czytam was i ja panikujeboje sie ze urodze a jednak chciałabym wytrzymać do 38tygodnia
najbardziej obawiam sie ze nie rozpoznam ze to już
![]()
No właśnie a ja tez niewiem jak czuć te skurczeWlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...
![]()
![]()
Ogarne ciuszki i pakuje torbe [emoji6]mi zostala ostatnia suszarka do poprasowania i z ciuszkami koniectorba spakowana od prawie 3 tygodni bo takich skurczy dostalam ze az sie wystraszylam ze to juz! i na wrazie czego spakowalam
lepiej miec w zapasie niz sie denerwować potem ze nie wiadomo co wziac ze soba

Tego samego sie boje, ze nie rozpoznam, ze to juz...albo, ze bede sama w domu itp. Chyba powoli zaczynam sie strwsowac.Wlasnie ja tez nie wiem czy rozpoznam... bo jak wody mi odejda to spoko chyba sie zorientuje ale jak nie ? To skad bede wiedziala, ze to skurcze jak... nie wiem jak je czuc [emoji12] ? Niby na sr mowili ale ...
![]()
![]()

da sie [emoji1] patrz na mnie i akcje w 32tc [emoji23][emoji23][emoji23]podobno porodowych nie da sie nie rozpoznac ale tez sie obawiam ze bede myslala ze tak ma byc i wybiore sie do tego szpitala w ostatniej chwili![]()