Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja doskonale wiem że należy słuchać położnej, współpracować i tak dalej ale w praktyce to wygląda trochę inaczej. O pierwszym moim porodzie opowiadać nie będę bo był bardzo ciężki i nie każdy tak wygląda ale za to przy drogim pod koniec jak już mąż powtarzał po położnej że mam oddychać to krzyczałam że nie mogę [emoji23] no ale do tego momentu bardzo dobrze mi szło pomijając ból i w ogóle dałam radę i teraz też damy [emoji6]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

36+1dzień.Tak jak pisałam sprzęt mojego gina zawyżał wymiary w stosunku do usg prenatalnego więc podchodzę do tego z dużą dozą rezerwy.Ale wiem np ze ze strony mojego męża dzieciaki rodziły sie b.duże.Cóż juz niedługo to zostanie zweryfikowane. Na usg III trym. specjalista mówił ze moze wazyć ok 3700g.Caixa ktory tydzień,że taki duży bobasek Ci rośnie ?
Troszke za dużo. Ja mialam ostatnio 1.76 i lekarz mówił że dobre.Mam 2.99.. Kurcze za dużo..
![]()
Dzwon do gina o zwiększenie leku, szybko się powinno unormowac. Na dodatek nie musisz się martwić, w tym tygodniu ciąży dziecko ma już swoją tarczyce która funkcjonuje i te nasze wyniki na spokojnie. Dziecku nie zagraża. Gorzej w 1 trym jak u malucha się tworzy.Mam 2.99.. Kurcze za dużo..
![]()
Ja po wizycie.To była już ostatnia.Następnym razem widzę sie z lekarzem w szpitalu. Córeczka rośnie jak na drożdzach i będzie podobno dość duza (ostatnio miała być średniakiem).Waży ok 3600g ale wiem ze sprzęt mojego dr zawyża o ok 250-300g więc traktuje to z rezerwą.Szyjka zamknięta wiec wygląda na to że dotrzymam do terminu ale z tym nie ma pewności.Tak czy inaczej się cieszę z wizyty![]()
Aaa rozumiem.Tylko, że ja nie biorę leków.. Miałam prawidłowy wynik w 2 trymestrach. Teraz robiłam sobie te badania do 3 trymestru- powtarzałam toxoplazmozę, Tsh, Hiv, WR plus morfo, mocz i taki wyszedł wysoki wynik tej tarczycy.
![]()