martynaaa13
Zaangażowana w BB
a mi się dzis sniło że zaczela sie akcja,znaczy odeszły wody,silne skurcze już jechaliśmy do szpitala a ja się obudzilam bo zachcialo mi się siku 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Mam nadzieję, bo ja jakoś dam sobie radę chociaż gardło pali żywym ogniem, ale nie chciałabym żeby takiemu maluchowi trzeba było od razu antybiotyk podawać [emoji30]Tez jestem chora koncowka . I sie balam. Czytalam duzo ze wbrew pozora dzieci sie nie zarazaja wlasnie . Dostaja od nas duzo przeciwcial uodparniajacych wlasnie na to na co chorujemy . [emoji5][emoji5][emoji5]
Wez tantum verde ale do ssania nie spray [emoji5][emoji5][emoji5] i mleko z miodem moze [emoji8][emoji8][emoji8]Mam nadzieję, bo ja jakoś dam sobie radę chociaż gardło pali żywym ogniem, ale nie chciałabym żeby takiemu maluchowi trzeba było od razu antybiotyk podawać [emoji30]
![]()
To czekamy na następna dzidzieU nas chyba się zaczyna... wody mi odchodzą!
![]()

Właśnie pojechał mąż do apteki po tantum Verne. Kazałam kupić tabletki i spray...oby pomogło bo coś brzuch mnie pobolewa [emoji27] oby przepowiadaczeWez tantum verde ale do ssania nie spray [emoji5][emoji5][emoji5] i mleko z miodem moze [emoji8][emoji8][emoji8]
będę trzymać za ciebie kciuki zeby akcja zaczeła się na dniach, a moze nawet na godzinachO matko ale zazdro [emoji43] tu sie dzieje tam sie dzieje u mnie dalej nic [emoji23] powodzenia !! [emoji110] [emoji110]