Adriana123
Zaciekawiona BB
Ok, dzieki. Moje lenistwo wyszło, czytałam a nie pisałamŻeby się dostać na forum zamknięte trzeba być dość aktywnym na forum.
Jak narazie masz 7 postów to trochę mało... :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ok, dzieki. Moje lenistwo wyszło, czytałam a nie pisałamŻeby się dostać na forum zamknięte trzeba być dość aktywnym na forum.
Jak narazie masz 7 postów to trochę mało... :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Ehh no coz wiecznie siedziec tam nie bedzie najwyzej wywolaja [emoji23] [emoji23]
U nas na życzenie. Tak samo jak golenieU nas nie robią i chwala Bogu z jednej strony bo tego sie balam bardziej niz porodu
![]()
![]()
jpl... nie mogłam się doprosić w ciąży- raz w 36tc się udało ale było to przynajmniej komiczne bo M. tak się bał że coś nam zrobi... Od pon próbuje go namówić " No chyba cie poje... 2 tyg urodziłaś dziecko" i na nic moje tłumaczenie że cc to nie poród i mnie nic od środka nie uszkodziło... nie i koniec... chyba sobie kochanka znajde bo już nie mam do niego siłyDziś jest międzynarodowy dzień seksu dziewczynkiktóra zaciąga swojego faceta na harce przedporodowe ?
![]()
I jak to sie w koncu skonczylo? Ile Cie tam meczylo zanim przyszlo "to" prawdziwe?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hahaha boze a my sie musimy uzerac. Jak nie obawa przed dziobaniem w glowke to poporodowy strach...ja to musze jeszcze przed porodem bo jak mojemu tak odbije ze te 6 tyg a pozniej znowu nic ... ?jpl... nie mogłam się doprosić w ciąży- raz w 36tc się udało ale było to przynajmniej komiczne bo M. tak się bał że coś nam zrobi... Od pon próbuje go namówić " No chyba cie poje... 2 tyg urodziłaś dziecko" i na nic moje tłumaczenie że cc to nie poród i mnie nic od środka nie uszkodziło... nie i koniec... chyba sobie kochanka znajde bo już nie mam do niego siły