reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja zrobilam zupe dyniową, ktora wyladowala w sedesie bo mi nie wyszla...juz po raz drugi... nie umiem utrafic w smak :-( byla ok tylko za ostra wiec dodalam wievej mleka kokosowego to byla tak slodka ze tragedia...macie jakis sprawdzony przepis ?I stwierdzilam, ze zrelaksuje sie w kapieli :p
Powrocil bol piersi :-( a bylo tak pieknie :-)

m3sx9jcg8o411yy9.png
Ja bardzooo rzadko robie zupe dyniowa. Zdecydowanie wolę dynie pieczoną / grillowana w przyprawach...pycha. Z innymi warzywami

reklama
Mój Mąż kazał Wam przekazać, że to przez Was :D właśnie obiera ziemniaki oglądając mecz i będzie mi smazyl placki :D :D :D
Aaaaahaha no nie wierzę!
Próbowałam na dużych oczkach ale to nie to samo, kiedyś często tak robiłam.
Ubite białko?! Tak nie próbowałam...
Robiłam z bułką tartą, mąka pszenną, ziemniaczaną, kaszą manną. Różne kombinacje były.

A ja w szpitalu wylądowałam o_O zakażenie układu moczowego i muszę brać antybiotyk w kroplowce. ale zrobili mi usg i Maluszek fika, serduszko bije więc i ja się tu dla niego pomecze Boże żeby tylko wszystko było dobrze

A ja w szpitalu wylądowałam o_O zakażenie układu moczowego i muszę brać antybiotyk w kroplowce. ale zrobili mi usg i Maluszek fika, serduszko bije więc i ja się tu dla niego pomecze Boże żeby tylko wszystko było dobrze

Na pewno będzie! Duuużo zdrówka i głowa do góry :)

reklama
Do góry