Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taak spodziewam się tego, więc jutro pewnie podzwonię i się zapiszeTo watpie zebys dostala skierowanie na nfz
![]()
Ech bywa i tak. Ja nie umiem robić placków ziemniaczanych. Serio, próbowałam tysięcy sposobów i nie wiem czy to wina patelni, sposobu starcia ziemniaków bo przepisów miałam wiele. A tak bardzo lubię...Ja zrobilam zupe dyniową, ktora wyladowala w sedesie bo mi nie wyszla...juz po raz drugi... nie umiem utrafic w smak :-( byla ok tylko za ostra wiec dodalam wievej mleka kokosowego to byla tak slodka ze tragedia...macie jakis sprawdzony przepis ?I stwierdzilam, ze zrelaksuje sie w kapieli
Powrocil bol piersi :-( a bylo tak pieknie :-)
![]()
Z dużą ilością oleju też próbowałam i różne przepisy na ciasto... Jutro powalcze dalej. Moja teściowa po starciu odstawia na parę godzin może w tym tkwi sekret...zając Ty dalej bezobjawowa ??
majka mi placuchy wychodzą ale duża ilość oleju na patelni jest
A próbowałaś robić placki tartę na dużych oczkach tarki, dużo łatwiej się smaży. Nawet nie trzeba dodawać mąki ziemniaczanej. I są bardziej chrupiące...Z dużą ilością oleju też próbowałam i różne przepisy na ciasto... Jutro powalcze dalej. Moja teściowa po starciu odstawia na parę godzin może w tym tkwi sekret...