• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Kum chyba założyła ten wątek, ale nwm czy ona jest adminem

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Ja zawsze farbuje włosy garnierem i zakładam hybrydy na paznokcie. W czasie ciąży jeszcze nie farbowałam mam nawet kupiona farbę ale mi się nie chce, wolno mi rosną włosy wiec jeszcze nie ma tragedii

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobry!

Kurczę Wy takie naturalne a ja Żelowe pazury, włosy regularnie farbuje, rzęsy zageszczam i przedluzam, cudem powstrzymalam się przed dostrzyknieciem kwasu w usta bo już by się przydało :D :D :D ale wieeeem, ze nie wolno ;)

Ja dziś czuję się dobrze pierwszy raz od nie pamiętam kiedy :D az mi tak dziwnie ;)

Spadam do garów

Udanego dnia dziewczynki! :)

Zamknięty wątek też chce jak coś! ;)

Polecam! tylko znaleźć kogoś dobrego żeby nie zrobił z Ciebie glonojada ; )

Dla mnie to wszystko to przedewszystkim oszczędność czasu :) 15 minut po wstaniu jestem gotowa do wyjścia ;)

Dziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.

0d1y3e3kgrmge34s.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry