Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry!
Kurczę Wy takie naturalne a ja Żelowe pazury, włosy regularnie farbuje, rzęsy zageszczam i przedluzam, cudem powstrzymalam się przed dostrzyknieciem kwasu w usta bo już by się przydało![]()
![]()
ale wieeeem, ze nie wolno
Ja dziś czuję się dobrze pierwszy raz od nie pamiętam kiedyaz mi tak dziwnie
Spadam do garów
Udanego dnia dziewczynki!
Zamknięty wątek też chce jak coś!![]()
Będzie dobrze kochana. Trzymamy kciuki [emoji4][emoji4] czasami do 3 miesięcy w dniu miesiączki która powinna być tak się plami. Ale wiadomo każde takie plamienie trzeba skonsultować z lekarzem. [emoji4]Dziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.
![]()
Ja chcialam na slub sobie wstrzyknac, bo moja mam sobie regularnie wstrzykuje ale przerazaja mnie te igly [emoji33]Emkamat to wspaniale że tak o siebie dbasz! Ja też myślałam o ustach ;-) zrobię jak urodze.
Uwazaj na siebie ! :* dobrze ze z maluszkiem w porzadkuDziewczyny ale dzisiaj spanikowałam. Około 11:00 zaczęłam plamić taką żywą krwią. W 10 minut byłam z mężem w szpitalu. Właśnie wróciłam, na szczęście z dzieckiem wszystko dobrze. Pierwszy raz w życiu sie tak bałam. Dostałam duphaston i mam odpoczywać.
![]()
Ja uzywam semilacaKtoras robi sobie hybryde semilacem ? Jak sie Wam trzyma ? Ja bede nim robila pierwszy raz.
![]()