reklama
Vanilia dostałaś zwolnienie?
Ja dzisiaj jadę do mojej koleżanki na ploty i zamierzam jej powiedzieć. Już widzę jej reakcje
Ona ma trójkę dzieci z pijakiem który właśnie odszedł do innej i nie rozumie że ktoś może być szczęśliwy i chcieć trzecie dziecko bo to kłopot i wydatek.
Ja dzisiaj jadę do mojej koleżanki na ploty i zamierzam jej powiedzieć. Już widzę jej reakcje

Chyba zależy od długości cyklu też bo tak to mi by wychodził 3.06 pozostało czekać na wizytę te terminy też są ruchome...Dziewczyny piękne bety! Tylko tak dalej! Gratuluję!
Becia witaj !mówisz ze w pierwszym cyklu się udało? Super! Jeśli ostatnią miesiączkę miałaś 29.08 to termin wychodzi na 05.06, dobrze mówię?
![]()
Anika84, wiesz u mnie zawsze byl problem z okresem. nie mialam ich regularnych.. przez ostatnie 3 miesiace wyrownal mi sie, i moj cykl z ost 3 miesiecy to ok 32 dni. niby wychodzi 19.06, ale i tak okaze sie to na usg i po beta. narazie nei chce sie z tym wszystkim spieszyc..
camel
Fanka BB :)
Witam wszystkie nowe dziewczyny. Jestem w pracy i nie ogarniam co ktora pisze z osobna wiec wybaczcie...
Ja padam ze zmeczenia..najchetniej polozylabym sie do lozka...oczy mnie szczypia jakby ktos piaskiem sypal. W czwartek mam wizyte. Zobaczymy czy cos bedzie widac....
Ja padam ze zmeczenia..najchetniej polozylabym sie do lozka...oczy mnie szczypia jakby ktos piaskiem sypal. W czwartek mam wizyte. Zobaczymy czy cos bedzie widac....

reklama