reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Też mam 19.10 usg :D co prawda już drugie ale na pierwszym był tylko pecherzyk :)
No właśnie dlatego położna doradziła żeby odczekać, bo powyżej 6tc już powinno być serduszko :-)

hchy3e3kcd6kglo4.png

reklama
u nas prywatnie nawet czeka się około trzech tygodni na usg,czasem więcej.to śmieszne,a nawet żałosne ale jednak prawdziwe. Dlatego jak pewna Pani zrezygnowała z usg,odstąpiła mi miejsce to nawet się nie wahałam. Pójdę i może już coś będzie widać...

Hej! Ja zapisalam sie do przychodni przyszpitalnej, tam gdzie planuje rodzic. Tak jak z pierwsza ciaza. Zadzwonilam w pt a wizyte mam na 19.10. Prywatnie bede robila sobie tylko usg polowkowe.

Ja właśnie się umówiłam do lekarza na 31.10 :) to już będzie 7tydz wiec serduszko powinno sprawnie pracować.

Dziewczyny, też jesteście takie głodne? Ja co dwie godz i rano budzę się też mega głodna

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja mialam tak z dwa dni, pozniej mi przeszlo i teraz na nic nie mam ochoty. EWogole dostaje bzika, bo tylko lekko mnie w dole ciagnie, a tak to nie mam zadnych objawow. W ubieglym tygoniu mialam sennosc, ale to tez juz mi przeszlo, jak klade sie spac razem z synkiem.. nawet piersi mnie nie bola, ani nie mam mdlosci.. zaczynam sie troche martwic, ale poczekam do usg. W pierwszej ciazy w sumie tez tylko mialam lekkie ciagniecie, ale do tego jeszcze piersi byly czule..

reklama
Becia, wszystko jest na pewno dobrze! Przecież w tak wcześnej ciąży objawy wciąż się zmieniają, a niektóre to w ogóle objawów żadnych nie mają i wszystko jest ok.

Mnie piersi wcale nie bolą, nie rosną ani w ogóle nic ;)

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry