reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Melomanka tak pierwsza ciaze, wieczorem zaczelam plamic na brazowo zadzwonilam do lekarki i kazala sie polozyc... Rano juz mocno krwawilam i dzidzia juz nie zyla :( ale to nie znaczy ze u kazdego tak sie musi skonczyc spokojnie [emoji4]
Tez uwielbiam ksiazki... Przed dzieckiem czytalam kilka tygodniowo teraz 1-5 w miesicu ;)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia86- ja mam na odwrót, zawsze mam niskie ciśnienie - miałam ostatnio zwrócić się do rodzinnej w tej sprawie , uciążliwe jest być ciągle śpiącą u mnie norma było 80/60 . A teraz mam książkowe 120/80 i tak naprawę to był mój pierwszy objaw ciąży - podwyższone ciśnienie i brak senności . Kiedyś mogłam spać do 12 teraz 7/8 rano. W poprzedniej ciąży miałam podobnie.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Emkaa ja mam dokładnie tak samo!!! Całe życie niskie ciśnienie i senność, co ranek ledwo przytomna po domu chodziłam, jak zombi... po pracy zawsze zmęczona i już mi się nigdzie nie chciało chodzic. Bardzo mi to przeszkadzalo... Kawa nie pomagała, pewnie dlatego byłam slodyczomanem ;) bo choć na chwilę czekolada dodawala mi energii. A odkąd jestem w ciąży, całkiem odwrotnie - nie jestem senna, ciśnienie 125/76 mam dużo energii, codziennie chcę gdzieś wychodzic, rano wstaje i tryskam energią :) i słodyczy mi się nie chce, odrzuca mnie od nich, co mnie bardzo cieszy.
Fajnie, że o tym napisałas, teraz wiem że to ma związek z ciążą i nie tylko ja tak mam :) Super uczucie, mogę być w ciąży już zawsze!
Pamiętamy o Was cały czas! Oby wszystko wróciło do normy a Wy spokojnie do domu [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

Melomanka tak pierwsza ciaze, wieczorem zaczelam plamic na brazowo zadzwonilam do lekarki i kazala sie polozyc... Rano juz mocno krwawilam i dzidzia juz nie zyla :( ale to nie znaczy ze u kazdego tak sie musi skonczyc spokojnie [emoji4]
Tez uwielbiam ksiazki... Przed dzieckiem czytalam kilka tygodniowo teraz 1-5 w miesicu ;)

Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Wspołczuje. W którym tygodniu ciąży ?

Emkaa ja mam dokładnie tak samo!!! Całe życie niskie ciśnienie i senność, co ranek ledwo przytomna po domu chodziłam, jak zombi... po pracy zawsze zmęczona i już mi się nigdzie nie chciało chodzic. Bardzo mi to przeszkadzalo... Kawa nie pomagała, pewnie dlatego byłam slodyczomanem ;) bo choć na chwilę czekolada dodawala mi energii. A odkąd jestem w ciąży, całkiem odwrotnie - nie jestem senna, ciśnienie 125/76 mam dużo energii, codziennie chcę gdzieś wychodzic, rano wstaje i tryskam energią :) i słodyczy mi się nie chce, odrzuca mnie od nich, co mnie bardzo cieszy.
Fajnie, że o tym napisałas, teraz wiem że to ma związek z ciążą i nie tylko ja tak mam :) Super uczucie, mogę być w ciąży już zawsze!

Dokładnie u mnie identycznie - mogłam wypić 3 kawy dziennie . Teraz nie pije , bo nie potrzebuje. I bardzo dobrze, nie jest zdrowa. A z tą ciąża cudownym stanem to zobaczymy na koniec [emoji38] [emoji23]

Dokładnie u mnie identycznie - mogłam wypić 3 kawy dziennie . A z tą ciąża cudownym stanem to zobaczymy na koniec [emoji38] [emoji23]

Hehehe domyslam się, że później może nie być tak kolorowo, ale początek jest piękny! Żadnych mdłości, żadnej senności i dużo pozytywnej energii do życia.

reklama
Do góry