Gratki!Ja po wizycie. Wszystko dobrze, dziecko ma 1,5cm równo 8tygodni jutro będzie. Z usg termin na 31.05. Zobaczymy.
Pierwsza ciąża jednak była bardziej magiczna. Teraz do wszystkiego podchodzę bardziej pragmatycznie![]()
![]()
reklama
Moja wizyta została przełożona na jutro na 15, co doprowadza mnie do szału. Przy pierwszym dziecku nie miałam, żadnych objawów ciąży, od początku do końca czułam się rewelacyjnie a teraz nie dość, że doszedł mega niepokój to mdli mnie non stop, piersi bolą tak , że ciężko mi spać w nocy. Wczoraj w sklepie córka poprosiła mnie o wybór żelu do kąpieli....i podstawiała mi pod nos te wszystkie zapachy ala guma balonowa i inne sztuczne malinki, przy trzecim zapachu wszystko mi już podeszło pod gardło a mąż stał obok i miał niezły ubaw pytając, który zapach płynu do ubrań mi bardziej pasuje waniliowy czy aroma jakiś tamArla jak tam wizyta?
Ja nadal plamie i zygam na przemian. Jestem juz zmeczona tym stanem. Albo woz albo przewoz bo najgorsza ta niepewnosc. Chyba zmusze gina zeby mnie przyjal wczesniej niz w niedziele bo nic nie jem i nie pije a jak juz cos wprowadze to wymiotuje.
![]()
Oj biedna, no to byle do jutra!Moja wizyta została przełożona na jutro na 15, co doprowadza mnie do szału. Przy pierwszym dziecku nie miałam, żadnych objawów ciąży, od początku do końca czułam się rewelacyjnie a teraz nie dość, że doszedł mega niepokój to mdli mnie non stop, piersi bolą tak , że ciężko mi spać w nocy. Wczoraj w sklepie córka poprosiła mnie o wybór żelu do kąpieli....i podstawiała mi pod nos te wszystkie zapachy ala guma balonowa i inne sztuczne malinki, przy trzecim zapachu wszystko mi już podeszło pod gardło a mąż stał obok i miał niezły ubaw pytając, który zapach płynu do ubrań mi bardziej pasuje waniliowy czy aroma jakiś tamPocieszam się, że przy takich objawach jednak nie będzie pustego pęcherzyka i znajdzie się sprawca zamieszania
. Gratuluję wszystkim, które już widziały pięknie bijące serduszka!!!
A ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy. Ma któraś? I mam skierowanie na usg na 12tc ale pójdę w 13tc bo moja dzidzia jest młodsza a tydzień w tym wieku to sporo
Ostatnia edycja:
Gemmina
Fanka BB :)
Wow, wspaniale!!![emoji178]Wróciłam [emoji3] jest zarodek, jest [emoji173]. Słyszałam ten piękny dźwięk.
Z tego szczęścia zapomniałam poprosić o zdjęcie [emoji4]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Gemmina
Gratulacje!!!Ja po wizycie. Wszystko dobrze, dziecko ma 1,5cm równo 8tygodni jutro będzie. Z usg termin na 31.05. Zobaczymy.
Pierwsza ciąża jednak była bardziej magiczna. Teraz do wszystkiego podchodzę bardziej pragmatycznie![]()
![]()

KaSia86
Moja siostra ma tyłozgięcie macicy. Jeszcze nie ma dzieci, ale ginekolog już za wczasu zapowiedział jej, że naturalnie rodzić na pewno nie będzie [emoji5]Oj biedna, no to byle do jutra!
A ja się dowiedziałam że mam tyłozgięcie macicy. Ma któraś? I mam skierowanie na usg na 12tc ale pójdę w 13tc bo moja dzidzia jest młodsza a tydzień w tym wieku to sporo![]()

s.michalina
A co to znaczy?
Aha i jak wstawić suwaczek da się przez apke czy trzeba na kompa wchodzić?
Aha i jak wstawić suwaczek da się przez apke czy trzeba na kompa wchodzić?
reklama
asicazg
Witam Was serdecznie Czerwcówki ,
jestem tu nowa jak i to , że będę nową mamą . Odnalazłam to forum aby móc dowiedzieć się co nieco o ciąży i macierzyństwie , mam nadzieję , że mi pomożecie bo jak na razie jest okropnie ciężko . Chciałam się od razu zapytać czy znajdują się tu przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy ? Mam setki pytań ale na początek chyba zacznę od czytania tego wszystkiego co tu piszecie
jestem tu nowa jak i to , że będę nową mamą . Odnalazłam to forum aby móc dowiedzieć się co nieco o ciąży i macierzyństwie , mam nadzieję , że mi pomożecie bo jak na razie jest okropnie ciężko . Chciałam się od razu zapytać czy znajdują się tu przyszłe mamy z niedoczynnością tarczycy ? Mam setki pytań ale na początek chyba zacznę od czytania tego wszystkiego co tu piszecie