reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie biore zadnych witamin. I teraz myślę czy to dobrze :/ oczywiście kwas foliowy, ale nic innego juz nie biore.
A pierwsza wizyte mam w czwartek i mnie strach juz bierze

wniduay3s76h08au.png

reklama
Ja tez biorę tylko kwas foliowy. Jak go kupowałam w aptece to pani pytała czy przyjmuję jakieś inne preparaty. Chyba po to by nie przesadzić z dawką. Tak naprawdę to uważam że zdrowa dieta jest lepsza niż te prochy [emoji38] Staram się gotować zdrowo tzn bez przesady [emoji1] nie używać gotowców .

Ja też nie biorę suplementów poza Folikiem, chociaż czytając Was zaczęłam wątpić czy może powinnam... Biorę olej lniany i wit D. Za tydz mam wizytę i zobaczę co mi powie.
Też jestem za tym, że zdrowa dieta powinna wystarczyć, ew uzupełniać żelazo.
Ale w natłoku info można stracić głowę :/

reklama
Ja łykam Femibion 1, ale zmienię na pregne plus za tydzień bo już kończę. Przez jakiś czas byłam na diecie weganskiej, potem sie drastycznie odchudzałam ale robiłam badania i były super. Teraz też już mi lekarz robił badania i wszystko książkowo, pomimo to powiedział, że części witamin nie jesteśmy sobie w stanie w 100% zapewnić i nalegał żebym brała, więc grzecznie biore :)

w57vyx8d0y5gtqc5.png

Do góry