reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ale śliczności :) nasze bobasy są na tym samym etapie ;)

w57vyx8dubspq12k.png
Ciesze sie :-) ciekawe ktora z nas pierwsza poczuje ruchy :-)

uwo9dqk323h73wzt.png

reklama
Majka a tak ogólnie. Wstałam jakaś taka rozchwiana jestem, w środku roztrzęsiona i znowu mnie mdli. Teraz leże i trochę lepiej

Bellax o wow dużo dałaś? Też by mi się marzyło słuchac serducha ale chyba dla nas to zaduży wydatek:/ jeszcze teraz święta, prezenty to pewnie będzie krucho:szok::-D

Hej :) Och ruchy.. pewnie faktycznie pierworodki poczuja na koncu. Umówiłam sie na prenatalne na 5.12. Taki prezent na mikołaja ( mam nadzieje, ze poznam płeć). Aaa.. zauwazylam malenkie brązowe plamki, ale pewnie po tym wczorajszym przesuwaniu macicy.
Pracuje teraz w domu na kompie jako spedytor i tyle nerwów mnie to kosztuje ;/ a konca nie widać.
Też uważam, że forum nam wystarczy. Jesteśmy baaaaaaaardzo aktywne :D

No tak wyleciałam z tym fb ale faktycznie apka jest lepsza. Ja chlipię kawusię i do roboty :) A powiedzcie mi czy Wam też brzuszki urosły? Schudłyście,przytyłyście? Ja dopiero 9 tydz.a brzuchol jak w 5 mies.czasami :cool:

Majka a tak ogólnie. Wstałam jakaś taka rozchwiana jestem, w środku roztrzęsiona i znowu mnie mdli. Teraz leże i trochę lepiej

Bellax o wow dużo dałaś? Też by mi się marzyło słuchac serducha ale chyba dla nas to zaduży wydatek:/ jeszcze teraz święta, prezenty to pewnie będzie krucho:szok::-D
nie 150 + przesyłka;), jedna wizyta 150zl, a ja chodzę średnio co 10dni bo się martwię, a tak wydam raz i będę się sama uspokajać w domku a na wizyty co 3-4 tyg, tak jak powinnam chodzić;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Gaya ja póki co schudłam 1,5 kg...

Dziewczyny która wie jak usunąć ten pomyłkowo założony wątek o spotkaniach mam z Warszawy na stronie głównej. Żeby nie zasmiecać

7v8rikgnfeynrbw6.png

Do góry