reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej wszystkim :)
Ja też od rana mam schize,że coś jest nie tak..to chyba dlatego,że ciążę póki co przechodzę prawie bez objawów(mam może ze dwa czy trzy typowe objawy,np wstawanie w nocy na siusiu), więc z jednej strony się bardzo cieszę,a z drugiej najchętniej bym chodziła co chwilę na usg. Dzisiaj w nocy nie obudziłam się do toalety i już mam głupie myśli..na szczęście jutro wizyta,więc bez usg nie wyjdę z gabinetu ;)

reklama
Ja dzisiaj miałam zły sen ze moje zęby się wszystkie zepsuły na raz to było okropne. Zaraz jadę do szkoły potem mam zamiar leniuchować :)

Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom
f2w33e3k3rxv2l9n.png

Ojj tak,ale mam taką ginekolog,że jak nie powymyślam trochę to pewnie mi tego usg nie zrobi. U mnie 10tydz+2 i druga wizyta :) u Ciebie który tydzień?

U mnie 8 tydzień i 4 dzień i wizyta też druga ale dopiero 28.11. Na szczęście usg będę miała napewno ale też stresa żeby już sprawdzić że wszystko jest w porządku

Dziewczyny,bylyscie juz na kontrolnej wizycie u stomatologa w ciazy?? Bo mi polozna ostatnio mowila ze mam sie zapisac :/ bo w ciazy jest ryzyko poronien i powiklan porodowych przy nieleczonych zebach w ciazy....

uwo9dqk323h73wzt.png

Chyba jakiś zły dzień bo ja od razu po przebudzeniu jakieś złe przeczucia. Do tego brzuch mnie jak na okres zaczął boleć. Ale bobasek ma się dobrze :) serduszko bije jak szalone:) Jest dobrze dziewczyny nie ma co wariować !

w57vyx8dubspq12k.png

Dziewczyny,bylyscie juz na kontrolnej wizycie u stomatologa w ciazy?? Bo mi polozna ostatnio mowila ze mam sie zapisac :/ bo w ciazy jest ryzyko poronien i powiklan porodowych przy nieleczonych zebach w ciazy....

uwo9dqk323h73wzt.png
nie ale też myślałam żeby się zapisać. Jutro się umówię, ale do mojego to ze 3 tygodnie będę czekać;( mimo że prywatnie. Pocieszam sie tylko że nie mam kłopotów z zębami więc teraz też powinno być ok ;)

w57vyx8dubspq12k.png

Dokładnie ,na pewno wszystko jest w porządku,trzeba myśleć pozytywnie i wyluzować ;)
PolusiowA-ja jeszcze nie byłam..

reklama

uwo9dqk323h73wzt.png
O poronieniach pierwsze slysze ale wiem ze zeby lecą w ciazy bo brakuje wapnia. Tym bardziej jesli ktos wymiotuje. Ja ide po swietach bede leczyc prochnice i robic plomby.

m3sx9jcg8o411yy9.png

Do góry