reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja ide w poniedzialek do dentysty bo mnie pobolewa zab... Nigdy nie mialam jakichs wielkich problemow z zebami i mam je ladne dlatego boje sie ze mi sie popsuja...
An93 mamy dokladnie taki sam wiek ciazy :) a ja wizyte mam dopiero 1.12...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Dziewczyny,bylyscie juz na kontrolnej wizycie u stomatologa w ciazy?? Bo mi polozna ostatnio mowila ze mam sie zapisac :/ bo w ciazy jest ryzyko poronien i powiklan porodowych przy nieleczonych zebach w ciazy....

uwo9dqk323h73wzt.png
Ja bylam na kontroli u stomatologa jakies pół roku temu. Niemam problemów z zębami wiec na wizyte sie narazjie nie wybieram :)

Ja też na szczęście zdążyłam zrobić zęby przed zajściem w ciążę. an93 to czekam jutro na dobre wieści i pozytywne wibracje ;)

A jak idziecie to prywatnie czy na nfz do dentysty? Ja mysle zeby moze prywatnie pojsc w ciazy bo na nfz sie strasznie dlugo czeka.. nic mnie nie boli ale boje sie se na wizycie kontrolnej cos wyjdzie ze jednak trzeba bedzie robic[emoji14]

uwo9dqk323h73wzt.png

Polusiowa ja ide prywatnie bo na nfz dlugie terminy ale jesli bedzie trzeba cos wiecej robic to zapisze sie na następna wizyte na nfz

oar8s65gmlqg37sx.png

Hej dziewczyny [emoji4]przyjemna niedziela się zapowiada, chociaż całą noc walczyłam z bólem głowy [emoji21]

Robię obiadek, u mnie obowiązkowo od kiedy pamiętam w niedzielę musi być rosół, ale to chyba tak jak w większości domów na śląsku i nie tylko [emoji5]

Kupiłam sobie wczoraj olejek do ciała z alttery bi słyszałam dobre opinie że fajnie nawilża również brzuch ciążowy i jestem mile zaskoczona bo mimo że to olejek bardzo szybko się wchłania. Zobaczymy jak zadziała

7v8rikgnfeynrbw6.png

A u mnie od rana dół... Dziwiłam się i cieszyłam za razem że nie mam w tej ciąży wariacji hormonów, płaczu i złego nastroju a tu jak się dzisiaj rozkręciło to na całego i pewnie prędko nie przejdzie :(

An93 raz bylam prywatnie i raz na nfz :) teraz 2 wizyta na nfz będzie :)
Vanilia u nas tez zawsze rosol a jestem z wielkopolski :)
Majka wspolczuje takiego humoru...

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Beata.- to tak jak u mnie,tylko pierwszej wizyty(była prywatnie) nie wliczam,bo był to 5tydz i w sumie jeszcze nic nie było widać :) zapisałaś się już na usg genetyczne?

Do góry