No wlasnie nie [emoji14] jutro bede dzwonila a Ty juz masz termin?Beata.- to tak jak u mnie,tylko pierwszej wizyty(była prywatnie) nie wliczam,bo był to 5tydz i w sumie jeszcze nic nie było widaćzapisałaś się już na usg genetyczne?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No wlasnie nie [emoji14] jutro bede dzwonila a Ty juz masz termin?Beata.- to tak jak u mnie,tylko pierwszej wizyty(była prywatnie) nie wliczam,bo był to 5tydz i w sumie jeszcze nic nie było widaćzapisałaś się już na usg genetyczne?
To wizytujemy razemJa ide w poniedzialek do dentysty bo mnie pobolewa zab... Nigdy nie mialam jakichs wielkich problemow z zebami i mam je ladne dlatego boje sie ze mi sie popsuja...
An93 mamy dokladnie taki sam wiek ciazya ja wizyte mam dopiero 1.12...
![]()
Ja chodze prywatnie i wizyty mam co 3 tygodnie.Hej Mamusie tak z ciekawości, co ile macie wizyty u ginekologa . Jestem w 10tyg i 1 dzień. I już miałam 3 wizyty i 3 usg . Teraz w środę mam już 4. Chodzę na NFZ wizyty co 2 tyg mam .
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Nie mam zagrożonej. W 1 ciąży też miałam wizyty co 2 tyg . Dlatego dziwię się że wy macie np co miesiąc .[emoji4]Ja mam co 4 tyga wlasciwie to prawie 5 teraz bedzie...
Madzien masz zagrozona ciaze ze tak czesto wizyty??
![]()
Wow.. Co 2 tyg to czesto chodzisz . ja w pierwszej ciąży mialam co 4 tyg. Teraz z racji tego ze po poronieniach jestem mam co 3 tyg.Nie mam zagrożonej. W 1 ciąży też miałam wizyty co 2 tyg . Dlatego dziwię się że wy macie np co miesiąc .[emoji4]
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom