reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis mlody poszedl do przedszkla bo dzis dzien pluszowego misia. Lekarz zbadal go i mowi, ze zdrowy jak ryba, ale cos mi sid wydaje, ze dopiero sie mu ci wyklowa.

Moj lekarz co wizyte bada cisnienie i nieszczesna wage. W poprzedniej ciazy mialam nadcisnienie, Dopegyt garsciami lykalam, a na koniec i tak zatrucie ciazowe i stan przedrzucawkowy.

reklama
Jak pasteryzowane to można jeść prosto z lodówki :)

74703e3ksg0ul1uj.png
Oooo a mam ochote na pieczony to chyba sobie zrobie ;-)

m3sx9jcg8o411yy9.png

Dzień dobry :)
kurka wodna nie pochamowalam się i skorzystałam w F&F z promocji i kupiłam dwa śpioszki :) były tak słodkie że nie opanowałam tego :) a zapłaciłam jedyne 17zł :):)
Jeden jest cudny z napisem"my first christmas" wziełam taki większy więc na święta 2017 będzie jak znalazł hehe :)
Mam nadzieję , że w pon na wizycie już będzie można podejrzeć płeć :):)

Ja wczoraj od A do Z wysprzatalam pokoik syna i szafe w przedpokoju. Dzis chyva kolej na sypialnie. Wyglada to tak, ze 15 min robie, a 25 odpoczywam... jaka niezdatna zyciowo sie robie.

Dziewczyny, ktora dzis na badania idzie?

Ja idę na kontrol do gina ale po prenatalnych mam taki spokój w sobie. Odbieram dzisiaj ogólne badania krwi. Myślę że będzie ok[emoji4] mam nadzieję [emoji38]

Dzień dobry :)
kurka wodna nie pochamowalam się i skorzystałam w F&F z promocji i kupiłam dwa śpioszki :) były tak słodkie że nie opanowałam tego :) a zapłaciłam jedyne 17zł :):)
Jeden jest cudny z napisem"my first christmas" wziełam taki większy więc na święta 2017 będzie jak znalazł hehe :)
Mam nadzieję , że w pon na wizycie już będzie można podejrzeć płeć :):)
Przeszlabym sie do f&f ale nie mam juz kasy buuu :( po swietach tez beda wyprzedaze ;)

m3sx9jcg8o411yy9.png

reklama
Anulka oczywiście że będzie ok :-)

Mam nadzieje ze po swoich badaniach też już będę taka spokojna.. Ostatnio byłam w 8 tygodniu więc już dużo czasu minęło i dlatego ogarnął mnie taki niepokój... Ech

A wyprzedaże to się dopiero zaczną :-) będzie w czym wybierać a tym bardziej jak już płeć będziemy znać :-)
Jeju jakie cudne były te ciuszki... Każdy był piękny <3

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry