reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny czy sa jakies bezpieczne maści na rwę kulszową?Wizyta dopiero w poniedzialek a nie moge chodzic ani siedziec przez bol. Poza tym dokucza mi potworny bol w dolnej czesci brzucha.Ile nospy mozna wziac dziennie?Moze ktos wie..?
A może Amolem posmaruj.

f2w3skjoapwrgv7j.png

reklama
Dziewczyny czy sa jakies bezpieczne maści na rwę kulszową?Wizyta dopiero w poniedzialek a nie moge chodzic ani siedziec przez bol. Poza tym dokucza mi potworny bol w dolnej czesci brzucha.Ile nospy mozna wziac dziennie?Moze ktos wie..?
Większość maści przeciwbólowych zawiera niesterydowe leki przeciwzapalne i raczej nie stosuje się ich w ciąży . Spróbuj poleżeć 10 min w tej pozycji , ja bym ją jeszcze zmodyfikowała i podłożenie pod kość krzyżową małego termofora z ciepłą wodą , musisz pupę tak ustawić żebyś nie mogła wsadzić ręki pomiędzy odc lędźwiowy a podłogę .Plecy muszą całkowicie przylegać do podłogi , oczywiście zamiast piłki możesz użyć krzesła .
S7_1.jpg

Załączniki

• S7_1.jpg
    S7_1.jpg
    47,7 KB · Wyświetleń: 277
Belx ja bym zadzwoniła do tej przychodzi i zapytała czy nie mogą cię zapisać do normalnego bo to sprawa ciąży a ty zaraz kończysz 18 lat jeśli nie to idź do dziecinnego z dużym uśmiechem :)
Ja jutro jadę rano do pracy na rozmowę z szefem o mojej wypłacie trzymajcie kciuki z wigilii pracowniczej zrezygnowałam nie chce siedzieć przy stole z kimś kto mnie okrada z moich pieniędzy , bo inaczej tego nazwać się nie da

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Większość maści przeciwbólowych zawiera niesterydowe leki przeciwzapalne i raczej nie stosuje się ich w ciąży . Spróbuj poleżeć 10 min w tej pozycji , ja bym ją jeszcze zmodyfikowała i podłożenie pod kość krzyżową małego termofora z ciepłą wodą , musisz pupę tak ustawić żebyś nie mogła wsadzić ręki pomiędzy odc lędźwiowy a podłogę .Plecy muszą całkowicie przylegać do podłogi , oczywiście zamiast piłki możesz użyć krzesła .Zobacz załącznik 787410
Super rada wielkie dzieki!

reklama

Caixa a Ty masz zdiagnozowana ta rwe? byłaś u neurologa? neurolog przeprowadza szereg badań różnych odruchów... może to wcale nie rwa

Kinezjotaping czad- byłam, dziala

Do góry