reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

wy tak od czasu do czasu piszecie o fryzjerach a ja u fryzjera ostatnio byłam 3 lata temu , myślałam żeby sobie włosy nieco ściąć bo mam już tak długie że pod prysznicem jak mam mokre włosy to wchodzą mi między pośladki :oops: a jak wyschną to mam do pasa bo mi się nieco kręcą .

reklama
Ej to ja też powiem moim znajomym że mają mi baby shower zorganizować[emoji3]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

Ohh dziewczyny nie mam czasu na forum [emoji52] jakas czarna masakra ile na glowie..przeziebiona dalej chodze, egzaminy w poniedzialek jeszcze problemy sadowe z rodzenstwem..pisma nie pisma i jezdzenie i zaltwianie[emoji52]

Dzis mnie brzuch boli i ciagnie i sie martwie [emoji58]

Mlodamama21 nie martw sie ja tez miewalam bole brzucha i tak jak tu czytam to dosyc duzo dziewczyn ma ta przypadlosc.To chyba takie uroki ciazy,ale oczywiscie jak sie stresujesz to zawsze mozesz skonsultowac to z lekarzem prowadzacym,ale oni czesto daja no spe i zalecaja odpoczywac:rolleyes2:

Mlodamama21 nie martw sie ja tez miewalam bole brzucha i tak jak tu czytam to dosyc duzo dziewczyn ma ta przypadlosc.To chyba takie uroki ciazy,ale oczywiscie jak sie stresujesz to zawsze mozesz skonsultowac to z lekarzem prowadzacym,ale oni czesto daja no spe i zalecaja odpoczywac:rolleyes2:
Wlasnie sobie wzielam nospe magnez i leze ..mysle, ze to wina ostatniego biegania za wszytkim

A tak z innej beczki dziekczyny co sadzicie o " baby shower" Czy ,ktoras kiedys miala? Czy bedziecie cos przygotowywac? I kiedy w ogole robi sie ten baby shower?
Ja robiłam takie przyjęcie bratowej i siostrze, sama matka w ciąży tego nie przygotowuje. To jest jak wieczór panieński - matka przychodzi na gotowe [emoji7] koniecznie przed porodem, najlepiej miesiąc lub więcej.
Schodzą się siostry i przyjaciółki (tylko nie za dużo ich!), przynoszą ciasto, prezenty i są jakieś zabawy.
W necie jest mnóstwo pomysłów [emoji7]
Ja też na to liczę od mojej siostry!

Oglądanie dziecka po urodzeniu to już inna sprawa, no i będziemy wtedy bardziej zmęczone.

0d1yhqvkorvfo1vd.png

I mnie w mieście ani położna do domu nie przychodzi ani babyshower się nie robi Ale z tego co kojarzę to rzeczywiście znajome przyszłej mamy organizują tak jak wieczór panieński ;)

Ja wracam z wizyty u diabetologa, doktor bardzo fajny, było 7 ciężarnych dziewczyn i wziął nas wszystkie do jednej sali i zrobił wykład co gdzie po co i dlaczego . Prawie 2 godz gadał Ale ale tak rzeczowo, zrozumiale i konkretnie ze już wszystko wiemy co mogę jeść, ile i wogole :) no a później z każdą indywidualnie w gabinecie. No i dostałam od razu insulinę. Najpierw 6jednostek na noc a później będzie pewnie doposiłkowa.

reklama
Do góry