reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Majka nie widać moje suwaczka ? Mam dodanego na kompie i aplikacji ,dziwne....
Mam 32 no prawie 33 lata , jestem ze Szczecina . To mój pierwszy bobasek ;) Jeszcze nie wiemy jaka płeć, bo na pierwszych badaniach genetycznych jakoś nie mieliśmy do tego głowy, tym bardziej,że lekarz nie potrzebnie mnie nastraszył,że serduszko za wolno bije :(.
Z moim M sprawy mają się w miarę dobrze, dopóki mnie nie wkurzy z jakimiś drobiazgiem :realmad:, ahh te nasze hormony:p

reklama
Dziewczyny pytanie do tarczycowych, czy przy braniu leków tsh wam spadło i się utrzymuje?
Miałam 4,4 potem spadło do 1,6 a teraz odebrałam wyniki i 3 :(
Denerwuje się, czy to normalne u Endo będę dopiero w czwartek

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Mi spadały z 4.9 teraz miałam 1. Dopiero w lutym idę na kontrolę to Ci powiem czy się utrzymuje ;)
a bierzesz większe dawki ? Bo w ciąży jest zwiększone zapotrzebowanie. Ja brałam najpierw 5x50 i 2x75 a teraz już 7x75.

p19u9jcg81ehxczt.png

Majka nie widać moje suwaczka ? Mam dodanego na kompie i aplikacji ,dziwne....
Mam 32 no prawie 33 lata , jestem ze Szczecina . To mój pierwszy bobasek ;) Jeszcze nie wiemy jaka płeć, bo na pierwszych badaniach genetycznych jakoś nie mieliśmy do tego głowy, tym bardziej,że lekarz nie potrzebnie mnie nastraszył,że serduszko za wolno bije :(.
Z moim M sprawy mają się w miarę dobrze, dopóki mnie nie wkurzy z jakimiś drobiazgiem :realmad:, ahh te nasze hormony:p
Jest! Jest! To coś u mnie zaćmiło. No jo z tymi facetami... Planujecie więcej dzieci? Gdzie pracujesz?

Ja mam wybraną położną, to jest moja koleżanka i była u wielu naszych znajomych. Akurat pracuje w szpitalu, w którym chcę rodzić. Teraz nie ma już rejonizacji i można wybrać kogo się chce.
Wiec jeśli się wcześniej wybierze swoją to nie ośrodek przysyła położną. No i oczywiście umawia się kiedy ma przyjść [emoji4] Raz przed porodem i potem trzy razy. Wszystko na nfz.

Siedzę w necie i szukam koszul do karmienia, szlafroka, śpiwórka... jakie to fajne! [emoji7]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja zawsze chciałam dwójkę , ale jak się nam ułoży pod względem finansowym to zobaczymy . Jest trochę ciężko, ale w obliczu moich problemów hormonalnych nie mieliśmy zbytnio wyboru. Ja pracuję w biurze, ale raz w tygodniu są takie nerwy i przesiadywanie do 10-12h,że już miałam dość. Co prawda pracodawca zmniejszył mi ilość godzin, ale i tak było mi już ciężko.

Ja jutro będę się zapisywać do szkoły rodzenia, bo jest możliwość bezpłatnej i to w szpitalu, w którym chciałabym rodzić :)Mam nadzieję ,że zdążę. Ja połówkowe będę mieć w lutym i po nim ruszam pełną parą z wyprawką :D

Ja jutro będę się zapisywać do szkoły rodzenia, bo jest możliwość bezpłatnej i to w szpitalu, w którym chciałabym rodzić :)Mam nadzieję ,że zdążę. Ja połówkowe będę mieć w lutym i po nim ruszam pełną parą z wyprawką :D
Tez miałam czekać do połówkowych a tymczasem czekam.... ale na paczki z rzeczami dla malucha[emoji4]

reklama
Do góry