• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Dużo ale ja niby z palca miałam 92 a z krwi było 72 na czczo więc bądź dobrej myśli pewnie z krwi masz niższe wyniki

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

AA i co do pęcherza ja coś czuję że po trzecim porodzie to będę musiała sobie zabieg robić bo też gdzieś mi ucieka, kichne kaszlne a po synie na fitnesie masakra przy skakaniu była

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja musze miec wkladki,bo nie ma opcji zeby mi cos sie nie ulalo przy kichnieciu,a to pierwsza ciaza.Polozna kazala mi tam cwiczyc miesnie ,moze cos da.:baffled:

A mi wszystkie 3 pobrania robią z palca.

Ja już przed ciążą miałam problemy z nietrzymaniem . Bardzo pomaga podczas kichania odwrócenie glowy w bok bo ciśnienie się zmniejsza. Albo łapie się w kroku :)

f2w3rjjgfqkq0jcp.png

relgh371clrq6e2w.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry