SisiP
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Justyna [emoji16] dzięki od niedawna maszyną o nadganiam ręcznie jak coś się psuje mąż naprawia bo ja nie umiem i tak w kółko ale mam relaks chociaż [emoji16] a z materiałami nie ułatwiłyście mi hihihi
Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
ja mam te pierwsze na pościeli u synka cudnie się piorą, a te środkowe też śliczne mam takie materiały a raczej ścinki![]()
Miałam ten sam problem i wybrałam te po środku...[emoji4]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja łóżeczko mam już od czwartego miesiąca kupione więc spokojnie [emoji16]Hej Wszystkim! zaszalałam i kupiłam już łóżeczko. Wiem, że to wcześnie, ale wolę rozłożyć wydatki na części niż kupować wszystko na raz. Pościele, kocyki, kołderki - cudne, kolorowe, przesłodkie, ale chyba też sama uszyję tak dla frajdyZwariowałam!!!!!!!
![]()
Pewnie miałaś spytać jak nam się spało [emoji6] A dziękujemy, dobrze [emoji1]Idę na rekord... sobota pobudka o 6, wczoraj o 4, dziś o 5...
Tak się nad czymś zastanawiałam, miałam Was zapytać i zapomniałam... [emoji12]
![]()
No ja nie, ale trzymam kciuki [emoji110]Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]
![]()