Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Musiałam na początku, miałam dużego krwiaka podkosmowkowego. Teraz już wszystko jest ok ale chyba przez ten cały oszczędny tryb życia zrobiłam z siebie kaleke. Wczoraj przeszłam się do sklepu a potem 5 godzin przeleżałam z bulami. Po nospie przeszło.Majka musisz leżeć?? Dlaczego??
Mlodamama w jakim odstępie masz te cc??
Ja swojemu podaje probiotyki praktycznie od zawsze, a teraz tym bardziej jak pije tylko mleka roślinne i żadnych jogurtów ,kefirow itp.Wgl mamusie czytalam o przyjmowaniu probiotykow pod koniec ciazy i podczas kp zlaszcza przy alergiach innych dzieci i cc..nawet sa probiotyki specjalne dla dzieci po cc..alergolog mowi ze to dobry pomysl z racji ze starsza jest taka alergiczka a to ponoc minimalizuje mozliwosc kolejnego az tak glebokiego przypadku..
Wgl ze przyjmowanie probiotykow przy alergii i atopii jest bardzo wazne..stad zamowilam dzis latopic 4 opakowania i bedziemy brac z coreczka .. bardzo bym chciala by synek nie mial takich problemow
![]()